Felfüggesztik a működést, határozatlan időre, ezt az üzemeltető jelezte a pécsi óriáskerék Facebook-oldalán. Ma még voltak utasai.

A cikk a hirdetés után folytatódikA járványhelyzetre való tekintettel a Hungary Diamond Wheel tulajdonos-üzemeltetője úgy döntött, hogy 2020. november 16. hétfőtől a Pécsi Óriáskereket, határozatlan időre bezárja. Érdemes Facebook-oldalunkat továbbra is figyelemmel kísérni és követni, itt osztjuk majd meg a fontosabb információkat a kerék újranyitására vonatkozóan, írták.

Egy hónapig sem üzemelt, hiszen október végétől lehetett újra Pécsett óriáskerékre ülni, elsőként azóta, hogy bezárt a pécsi vidámpark 2011 októberében.

Nyilvánvalóan az érdeklődés is megcsappant a legfrissebb járványügyi szigorítások életbe léptetése óta. Ma délelőtt jártunk az óriáskeréknél, akkor még üzemelt, de csupán két fülkében ültek utasok. Azt nem tudjuk biztosan, de vélelmezhetően bezárhat az a vurstli is, amelyet gyakorlatilag a Pécs Eye-ként is emlegetett óriáskerék felállítása után nyitottak meg. Az a Corso Hotellel szembeni, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság melletti évek óta üresen álló (nem hivatalos információink szerint a tulajdonos által egy ideje már árult) telken nyitott meg.

Pécsi óriáskerék: honnan van, mikor indul, miért pont ott?

KategóriákPOP