Hol jobb, hol rosszabb állapotban volt Bíró Károly, Kozármisleny polgármestere, miután elkapta a koronavírus-fertőzést, majd a 11-ik napon igazán rosszul lett, erről tegnap írtunk. Nem sokkal később viszont mentőt kellett hívnia.

A cikk a hirdetés után folytatódikOktóber végén lett koronavírusus Bíró Károly, amiről akkor is beszámolt a Facebookon, tegnap viszont, amint arról ebben a cikkben írt a Szabad Pécs, Kozármisleny polgármestere már arról posztolt több más részlet mellett, hogy ő érdekes módon most, a betegsége 11-ik napján lett igazán rosszul, de nem hívott mentőt.

Mint később kiderült, mégiscsak kénytelen volt mentőt hívni, mert még rosszabb állapotba került, így már tegnap este kórházba szállították. A bejegyzés frissítésében közölte, hogy tegnap estétől a “Covid Kórházban'” várja a gyógyulását.

A Szabad Pécs ma délelőtt tudott vele üzenetet váltani, azt írta lapunknak, hogy tüdőgyulladása lett, ezért került kórházba, ahol azt mondták neki, hogy legalább két hétig bent kell feküdnie.

KategóriákMETÁL