Valójában ráadásul nem is tegnapi, hanem már tegnapelőtti újság és hír, mégis érdekesebb kb. minden mai hírnél (egyet kivéve), hogy vasárnap Szájer József, a Fidesz-KDNP Európai parlamenti képviselője bejelentette: lemond EP-mandátumáról.

A cikk a hirdetés után folytatódikDecember 31-ével lemondott európai parlamenti mandátumáról Szájer József – a Fidesz politikusa ezt vasárnap jelentette be. A döntésről Szájer tájékoztatta David Sassolit, az Európai Parlament elnökét is.

„Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával. A mostani vitában egyetértek a magyar kormány álláspontjával, azt támogatom” – írta Szájer József.

„Egy ideje a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést jelent számomra, márpedig akik a küzdőtéren vannak, azoknak harcrakész állapotban kell lenniük. Harminc éve szolgálom Magyarországot hivatásos politikusként. Ennek túlnyomó részében az európai terepen dolgoztam. Feladataimat igyekeztem lelkiismeretesen ellátni, a magyar emberek, a választóim érdekeit képviselni.”

A Fidesz alapító tagja

Szájer József 59 esztendős, a Fidesz alapító tagja. A politikus 1990-2004 között a párt országgyűlési képviselője, és a kezdetektől, hazánk 2004-es uniós csatlakozása, azaz négy ciklus óta, megszakítás nélkül az Európai Parlament tagja. Szájer arról is szólt, mit tervez a jövőjével kapcsolatban, azt írta, hogy “a gyakorlati politikusi tevékenység helyett a távlatosabb, szellemi területen” kívánja folytatni a rendszerváltoztatáskor megkezdett munkáját.

A párt meg is köszönte a munkát.

Fidesz-FB, vasárnap

Ez pedig a mai újság

Nálunk:

Drogos szexpartiról ír egy belga lap, amiben egy EP-képviselő is érintett lehet, aki az ereszcsatornán menekült – FRISSÍTVE!

Szájer József: egy jogállamban a vádlott védekezhet

Szájer József: egy jogállamban a vádlott védekezhet – Coub – The Biggest Video Meme Platform by Attila Babos

Szájer: “Van önnek bőr a képén?”

Szájer: Van önnek bőr a képén? – Coub – The Biggest Video Meme Platform by Attila Babos

Illetve a Híradó.hu-n:

Ha Szájer ereszcsatornás-drogos-gang bang bulis hírét keresi, de nem találja, attól tartunk, a hiba nem az ön készülékében van.

KategóriákMETÁL