Nyilván van összefüggés a nyílászárók állapota és a fűtésszámla közt, akkor is, ha az ember távfűtéses lakásban él, akkor is, ha más módon gondoskodik az otthona melegéről, de az egészen biztos, hogy a pécsi önkormányzati távfűtő cég, a PÉTÁV nem küld ki senkit a lakásokba, hogy ellenőrizzék a nyílászárók állapotát. Csalók próbálnak így bejutni pécsi otthonokba.

A cikk a hirdetés után folytatódikKertvárosban próbálkoztak így egyesek, amint azt a PÉTÁV szerdai sajtóközleményéből megtudtuk. A PÉTÁV Kft. nevében, magukat a PÉTÁV munkatársának mondva, nyílászáró ellenőrzésre hivatkozva próbáltak bejutni egy ügyfélhez.

A PÉTÁV szerelői emblémás egyenruhában, arcképes igazolványt mutatva mennek házhoz, gond esetén, a mérőleolvasóknak pedig nem csak fényképes igazolványuk van, de a fényképük ott is van a társaság honlapján.

Mindezek le vannak írva a PÉTÁV alábbi közleményében.

Csalók próbáltak bejutni ügyfelünkhöz a PÉTÁV-ra hivatkozva

Bejelentés érkezett arról, hogy Kertvárosban ismeretlen személyek a PÉTÁV Kft. nevében, magukat a PÉTÁV Kft. munkatársának mondva, nyílászáró ellenőrzésre hivatkozva próbáltak bejutni ügyfelünkhöz.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, ha a PÉTÁV Kft. nevében ismeretlenek szeretnének bejutni lakásaikba vagy bármilyen ajánlatot tesznek, legyenek óvatosak, gyanú esetén keressék ügyfélszolgálatunkat az 503-402-es telefonszámon. 

Szerelő munkatársaink a PÉTÁV Kft. emblémájával ellátott egyenruhát viselnek, arcképes igazolvánnyal rendelkeznek, mérőleolvasó kollégáink fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, fényképük megtalálható társaságunk honlapján.

Pécs, 2021. február 24.

PÉTÁV Kft.”

KategóriákPOP