Minisorozatunk második részében Vidák Gáborral, az Uccu pécsi koordinátorával beszélgettünk.

A cikk a hirdetés után folytatódikMit érzel, ha azt hallod, hogy cigány? – Helyben Hatnak 02

Listen to this episode from Szabad Péntek – A Szabad Pécs heti podcastja on Spotify. MINISOROZAT: Olyan civilekkel, civil szervezetek képviselőivel beszélgetünk, akik társadalmi problémákra reagálnak a saját környezetükben. Az második részben Vidák Gáborra, az UCCU Alapítvány pécsi koordinátorával arról beszélgetünk, hogy hogyan próbálnak roma és nem roma fiatalokat egymáshoz közelebb hozni.

A podcast a legtöbb platformon, alkalmazásban elérhető: Spotify Apple Podcasts | Google Podcasts | Anchor RSS | Letöltés

Az Uccu pécsi önkénteseivel arról beszélgetek, hogy hogyan próbálnak roma és nem roma fiatalokat egymáshoz közelebb hozni. A budapesti székhelyű, de több városban aktív alapítvány helyi koordinátora Vidák Gábor. A szociális munkás, ifjúsági segítő végzettségű fiatalember arról is mesélt, hogy a beszélgetős fórumaikat többnyire szívesen látják az iskolákban, de persze elutasításban is van részük. Azt is elmondja, hogy hogyan néz ki egy ilyen összejövetel és, hogy mit értékelnek sikerként.

Linkek, infó:
szabadpecs.hu/tamogatas
uccualapitvany.hu
zene: Crowander – Linger

A Helyben hatnak sorozatban olyan civilekkel, civil szervezetek képviselőivel beszélgetünk, akik társadalmi problémákra reagálnak a saját környezetükben. Olyanokkal, akik kisebbségekkel, a szegénységgel, a lakhatással, a személyes méltóság tiszteletben tartásával, emberi jogokkal foglalkoznak.

A műsor a Független Médiaközpont támogatásával valósult meg. A támogatás az adások szabad elkészülését jelenti, azok tartalmát a Szabad Pécs szerkesztőségének munkatársai határozzák meg és tartoznak érte felelősséggel.

KategóriákPODCAST