Nem volt kérdés, hogy mivel foglalkozzunk az új részben, hiszen a kínai koronavírus az egyik legtöbbeket érdeklő téma. De azért a pécsi, korrupciógyanús ügyekben a héten született feljelentésekre is szentelünk néhány percet.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz első részben a kínai koronavírusról kérdezem a vendégünket, akit nem kellett sokáig keresni, hiszen éppen Pécsen, a PTE Szentágothai János Kutatóközpontjában van Közép-Európa egyik legkorszerűbb virológiai laborja. Ennek vezetője pedig dr. Jakab Ferenc, akinek jó hírei is vannak.

A második részben pedig azzal foglalkozok, hogy alig száz nappal az új városvezetés beiktatása után megszületett az első feljelentés. Sőt, nem is egy, hanem rögtön két zűrösnek tűnő ingatlanüggyel fordultak a rendőrséghez az illetékesek. A konkrét ügy talán nem politikai, de a politikai felelősségnek is fel kell merülnie.

Szabad Péntek – A Szabad Pécs heti podcastja – Koronavírusok és kutatók – Vuhan és Pécs – 23:15

Az adás első részében a kínai koronavírusról kérdezem a vendégünket, akit nem kellett sokáig keresni, hiszen éppen Pécsen, a PTE Szentágothai János Kutatóközpontjában van Közép-Európa egyik legkorszerűbb virológiai laborja. Ennek vezetője pedig dr. Jakab Ferenc, akinek jó hírei is vannak. A második részben pedig azzal foglalkozok, hogy alig száz nappal az új városvezetés beiktatása után megszületett az első feljelentés.

A podcast a legtöbb platformon, alkalmazásban elérhető: Spotify Apple Podcasts | Google Podcasts | Anchor  | Pocket Casts | Breaker |  Radio Public | RSS

A műsorral kapcsolatban minden visszajelzésnek örülünk. Ide írjatok: szabadpecs@szabadpecs.hu

KategóriákPODCAST