A videó is felkerült arról vasárnap, ahogy beoltják a miniszterelnököt. Nem állítjuk, hogy a videó meg fogja győzni a szkeptikusokat. A miniszterelnök később a karmelita kolostorból is bejelentkezett, mondván kutya baja, és már dolgozik.

A cikk a hirdetés után folytatódikSárkány ellen sárkányfű – reagált Orbán Viktor egy facebook-os videó tanúsága szerint, amikor mondták neki, hogy kínai oltást tudnak adni neki.

Azt persze elég nehéz elhinni, hogy a miniszterelnöknek előzőleg ne mondták volna el, hogy milyen vakcinát fog kapni.

Amióta kikerült az első mai poszt, majd az első újságcikkek Orbán beoltásáról, azon vitatkoznak az emberek, hogy tényleg kínai oltász kapott-e a miniszterelnök, tényleg most kapta-e meg, valóban kapott-e oltást, most vagy korábban.

Az új, a miniszterelnök közössségi oldalára délben felkerült videó után nem lesznek megnyugtatva a szkeptikusok, mert folyamatában nem lehet látni az oltóanyag beadásának a teljes folyamatát, s ráadásul a videó második felében Orbán már a Karmelita kolostor udvaráról jelentkezik be, és arra biztatja az embereket, hogy oltassák be magukat, és arra utal, hogy ne féljenek a kínai vakcináról. Sőt, ő már dolgozik is és jól érzi magát, azaz azt üzente, hogy tényleg ne féljen senki az oltástól.

Orbán arról is beszél, hogy azárt kapta meg az oltást, mert Müller Cecília úgy határozott, hogy az operatív törzs vezetői most már oltassák be magukat

KategóriákMETÁL