Pécs Megyei Jogú Város Kisgyermek Szociális Intézmények Igazgatósága a 2021/2022-es nevelési évre beíratást tart 2021. április 1-12-ig. Idén online is lehetséges lesz a beiratkozás, de a hagyományos módon is lehet majd jelentkezni.

A cikk a hirdetés után folytatódikA veszélyhelyzet miatti rendkívüli járványügyi helyzetben a bölcsődei beíratás a 2021/22. nevelési évre a következő formában valósul meg a pécsi városháza által a sajtónak elküldött közlemény szerint:

  • online kérelem kitöltésével a következő  elérhetőségen:  https://forms.gle/sphP9AVP9RM72QG89  
  • e-mailben a kszibeiratas@gmail.com címre, vagy
  • személyesen, a lakhelyhez legközelebbi bölcsődei intézmény postaládájába bedobott levéllel, melyben szerepel

melyik a választott bölcsődei intézmény, a felvételt kérelmező szülő (törvényes képviselő) neve, lakcíme,  elérhetősége (telefonszám, e-mail cím), a gyermeke(i) neve, TAJ-száma(ik), a gyermek(ek) születési ideje, illetve, hogy a bölcsődei beszoktatást mikor szeretné elkezdeni.

A Területi Operatív Program pályázati forrásából felújításra, korszerűsítésre váró bölcsődékbe – az Ajtósi D. utcai  Cserepedő és Köztársaság téri Zöldliget bölcsődékbe –, valamint ezek ellátott gyermekeit befogadó Gosztonyi Gyula utcai Fészek és Siklósi úti Törpike bölcsődékbe – előreláthatólag nem tudnak gyermeket felvenni a 2021/22. nevelési évben.

Így az alábbi bölcsődei intézményekbe lehet kérni – a jelenlegi online beiratkozás keretében – a gyermekek felvételét a fent leírt módokon:

  • CSODA BÖLCSŐDE – Pécs, Apáczai körtér 1. 
  • HÉTSZÍNVIRÁG BÖLCSŐDE – Pécs, Pákolitz I. u. 32. 
  • KICSI KÉK BÖLCSŐDE – Pécs, Német László u. 5/b. 
  • KISKUCKÓ BÖLCSŐDE – Pécs, Testvérvárosok tere 3. 
  • MANDULA BÖLCSŐDE – Pécs, Bornemissza G. U. 3. 
  • MEZŐSZÉL BÖLCSŐDE – Pécs, Mezőszél u. 2. 
  • NAPSUGÁR BÖLCSŐDE – Pécs, Budai N. Antal u. 3.  

A fentieket kiegészítve tájékoztattak arról is, hogy amint enyhül a járványügyi helyzet, személyesen is be lehet majd iratni a gyermekeket a bölcsődébe. 

A személyesen megtett beiratkozáshoz szükség van: a gyermek születési anyakönyvi kivonatára, a gyermek TAJ kártyájára, a gyermek és a szülő lakcímkártyájára. A felvétel elbírálásához szükséges egyéb információkat, nyilatkozatokat a szülőknek, a helyszínen írásos formában kell megtenniük, melyekről további tájékoztatást a bölcsődevezetők nyújtanak.

A pécsi kisgyermeknevelő Intézmények “belső világába” betekintést, és további információkat az intézményi Facebook-oldalakon, valamint a www.kszipecs.hu web oldalon biztosítanak a bölcsőde iránt érdeklődő családok számára.

KategóriákMETÁL