Ivóvíz- és szennyvízbekötési munkák kezdődnek a Tüzér utcában a jövő héttől, június 17-étől, s várhatóan három héten keresztül tartanak majd. Az egyetem leendő új, épülő Fogászati Elméleti Tömb épületének ivóvíz- és szennyvízbekötési munkáit végzik.

A cikk a hirdetés után folytatódikAnnak érdekében, hogy a járműforgalmat a lehető legkisebb mértékben zavarják – figyelembe véve a Szigeti úton folyó ivóvíz-rekonstrukciós munkálatokat és az azokat kísérő forgalomkorlátozást is – a gerincvezetékre való rákötés nem nyíltárkos, hanem telken belülről induló fúrásos technológiával készül – írja a pécsi önkormányzat, PTE-vel egyeztetett csütörtöki közleménye.

A Tüzér utcában a Szigeti úti csomóponttól mintegy 60 méterre délre a nyugati oldalon ezzel együtt is forgalomkorlátozásra kell számítani.

A munkálatok első részében a nyugati oldali külső sávot, majd ezt követően a belső sávot zárják le, tehát déli irányba a kivitelező egy forgalmi sávot mindig biztosítani fog. A keleti oldali forgalmi sávokban a munkaterületen nem lesz korlátozás, viszont a Szigeti úti víziközmű-rekonstrukció miatt a Tüzér utcából június 16-ától nem lehet balra kanyarodni a Szigeti út és a Kürt utca irányába.

KategóriákMETÁL