Karácsony másnapjának estéjén, nemrég posztolta ki Hoppál Péter, a Facebookon legaktívabb baranyai fideszes országgyűlési képviselő, hogy az idei karácsonyfa alá neki egy keményfedeles könyv (is) jutott, tulajdonképpen egy kötet saját magától. Kövér László előszavával.

A cikk a hirdetés után folytatódik12 év parlamenti munkájának termése, 175 beszéd – ezt tartalmazza többek közt Hoppál Péter pécsi országgyűlési képviselő könyve. Kiadták ugyanis Hoppál Péter parlamenti beszédeit, könyvalakban, keményfedeles borítóval.

És mint arról a volt Fidesz-szóvivő és volt kulturális államtitkár a könyvről szóló (könyvajánló?) posztjában írt, az előszót a házelnök, Kövér László jegyzi.

Sőt, könyvbemutató is lesz, de addig még az arra kíváncsiaknak várniuk kell, legalább 1, legfeljebb 5-6 hetet, az ugyanis januárban lesz, ígéri Hoppál. A rövid ajánló szerint Pécsről, Baranyáról, kultúráról, oktatásról, gyermekvédelemről olvashatnak – akik hozzájutnak – 400 oldalon, és a könyvet sok fotó is illusztrálja.

Ja, és ha még nem mondtuk volna, a címe: A haza szolgálatában. (Illetve: A Haza szolgálatában)

KategóriákPOP