Kiváncsian vártuk, hogy a városirányító-tanácsadó testület élére a pécsi szalonpuccsal frissen kinevezett Csizi Péter mit posztol a Facebookon erről a kínos ügyről. Irigyeljük az életszeretét és optimizmusát!

A cikk a hirdetés után folytatódikEgységben az erő – ennyit írt Csizi Elnök Úr. És, hát miért is szaporítaná a szót feleslegesen, a lényeg tényleg ez, az egység, meg az erő, mert abból ért mindenki,főleg az utóbbiból.

És, azt is megtudtuk, ha már ott bóklásztunk, mivel vezeti le egy nehéz és dolgos nap fáradalmait a politikus, futballmeccset néz. Forza Ungheria! Forza ungheresi!

 

 

Na, de mit is írhatott volna még? Szinte bármit Frank Underwood-tól, a House of Cards-ból. Hiszen jobbnál jobbak vannak, ITT van egy jó kis gyűjtés róluk . Egy párat azért idebiggyesztünk mi is, ezek mind találóak lettek volna, Csizi helyében Underwoodtól kölcsönöztük volna a felkonf-szöveget.

 

A sarokba szorított harcos érzi azt, ha az ellenfél mindjárt kész van. Ilyenkor visz be egy sorozatot a gyomorra, aztán a fejre.

A jó dolgok a jó emberekkel történnek.

Amikor a pénz feléd jön, ne tegyél fel kérdéseket.

A hatalomhoz vezető út álszentséggel van kikövezve. És áldozatokkal. Sose bánj meg semmit.

Nem a történet elejétől félek. Attól félek, hogy nem tudom, hogyan fog végződni. Most mindenki ugyanúgy szabad préda.

Két fajta alelnök van: a lábtörlők és akik másokba törlik a lábukat. Tippeljetek, én melyik leszek!

A kiscica is macskává nő föl. Először olyan aranyosak, bújnak, de ahogy megnő a körmük, vért fognak fakasztani. Néha a kézből, ami eteti őket. Nekünk, akik mászunk fel a táplálékláncban, nem szabad megkegyelmezni. Csak egy szabály van: vadássz, vagy legyél a vad.

 

 

  

 

Na, de inkább megszavaztatjuk, a Szabad Pécsen demokrácia van. Písz!

 

Mit kellett volna írnia inkább Csizi Péternek?

Amit írt is: Egységben az erő
Bye-bye Páva
Je suis Zsolti
A jó dolgok a jó emberekkel történnek.

Poll Maker

 

 

KategóriákPOP