A pécsudvardi elágazónál történt halálos kimenetelű baleset ma délután öt után, két személyautó ütközött frontálisan. Az elsődleges információk szerint ketten meghaltak, de ezt egyelőre még nem erősítette meg lapunknak a rendőrség, csupán azt, hogy baleset történt.

A cikk a hirdetés után folytatódikKét személyautó ütközött frontálisan ma délután öt óra után a Pécsről kivezető 58-as számú főúton, a pécsudvardi elágazónál. Úgy tudjuk két halálos áldozata és három sérültje van az ütközésnek, információink szerint, de más sajtóinformációk szerint is – például a Bama is így tudja – ugyanabban a kocsiban utazó két személy halhatott meg.

A baleset miatt teljes útzár van érvényben, a helyszínelés folyamatban van, a forgalmat a rendőrök irányítják.

18.47 – A rendőrség közleményben megerősítette, hogy ketten elhunytak a balesetben

Ketten a helyszínen életüket vesztették, teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök címmel adott ki a rendőrség kedd este közleményt, amit a Police.hu-ra tettek ki.

„Eddig tisztázatlan okból és körülmények között két személyautó ütközött össze 2022. január 4-én 17 óra körül az 58-as főúton a pécsudvardi elágazásnál.  Az elsődleges adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Siklós irányából Pécs felé az 58-as főúton, amikor összeütközött a vele szemben közlekedő, és balra kanyarodni szándékozó személygépjárművel. A balesetben ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, kerülni Kökénypuszta felé lehet” – írták.

KategóriákPOP