Pécs független polgármestere és a város egyik közvetlenül megválasztott parlamenti képviselője, a fideszes Hoppál Péter folytatott megbeszélést csütörtökön a pécsi városházán. A találkozóról Péterffy Attila a politikusi Facebook-oldalán számolt be, és azt is elmondta, mit kapott újévi ajándékul Hoppál Pétertől.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Egy, a mostaninál szerencsésebb világban nem lenne abból hír, hogy egy asztalhoz ül egy nagyváros polgármestere és az adott város országgyűlési képviselője. Vagy, ha lenne is, nem ritkaságszámba menne, hogy egy kormánypárti parlamenti képviselő és egy nem orbánista polgármester beszélnek a város ügyeiről, és leginkább a hivatalos részre korlátozódnának a tudósítások.

Pécsett ez most megtörtént, találkozott és tárgyalt egymással a mai napon Péterffy Attila pécsi polgármester és Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő, sőt, már nem is első alkalommal történt ez meg Pécsett, korábban is volt már erre példa, és akkor is készült erről közös fotó és közösségi médiás poszt.

Mint a mostani, friss posztban Péterffy Attila (vagy digitális munkatársa?) leírta, az újév alkalmából jó hangulatú beszélgetést folytattak egymással csütörtökön délelőtt a pécsi polgármester irodájában Hoppál Péter parlamenti képviselővel.

Akit „a beszélgetés során arra kértem, hogy amennyiben lehetősége van rá, segítsen abban, hogy a kormány már ne vonjon el több forrást Pécs városától” – írta Hoppál felé intézett kéréséről Péterffy Attila.

Hozzátette: „a találkozón a képviselő ú egy könyvvel is megajándékozott, amelyben eddigi parlamenti felszólalásait gyűjtötte össze”.

Mit lehet erre mondani? Ennél tökéletesebb ajándékot és ennél jobb évkezdést, pláne választási évben, elképzelni sem lehet, főleg úgy, hogy a politikusok még egymáshoz is öltöztek.

17.50 Hoppál Péter is posztolt, arról, hogy adott egy jó könyvet

A fideszes országgyűlési képviselő is beszámolt a Facebookon a találkozóról, ő azt írta, hogy ellenfelek és nem ellenségek találkoztak, boldog új évet kívánt Péterffy Attilának, „s megajándékoztam egy jó könyvvel”.

KategóriákMETÁL