Lázár János egykori hódmezővásárhelyi polgármester, az országgyűlési választáson Márki-Zay Péter kihívója rendkívüli élő Facebook-os bejelentkezéssel tudatta, hogy a hódmezővásárhelyi laktanyától is elindultak a katonák a határhoz.

A cikk a hirdetés után folytatódik„Bármit is tudsz a magyar csapatokról, ne beszélj!” – többek közt ezzel a felirattal posztolt ki egy fotót vasárnap a Magyar Honvédség a hivatalos Facebook-oldalára, amint azt lapunk meg is írta. A kérést a magyar lakossághoz intézték, többek közt azt is kérve, hogy se a magyar honvédségi csapatok mozgásáról, se a rendfokozatokról, se az egységekről, se dátumokról, időpontokról, se a látott felszerelésről ne írjanak, ne számoljanak be, sehol, senkinek, se telefonon, se e-mailen, se a Facebookon.

És akkor ma jött Lázár János, aki Márki-Zay Péter ellenében kíván egyéni képviselő-jelöltként elindulni a parlamenti választáson, és élő videós bejelentkezést tett közzé a Facebookon magyar kartonai csapatok mozgásáról és pontos hollétéről helyben és időben. Egyet nyilván elért a volt kancelláriaminiszter az alig több, mint egyperces bejelentkezéssel – azt, hogy beszélnek róla.

KategóriákMETÁL