A divat folyamatosan változik, de azt mondják, hogy a stílus örök. Bizony, ezért van az, hogy néhány márka minden egyes évben képes elbűvölni minket azzal, hogy trendibbnél trendibb lábbeliket dob a piacra, mi pedig csak kapkodjuk a fejünket. A vásárlás során két szempont dominál igazán; a saját ízlésünk és a trend.

A cikk a hirdetés után folytatódikA következő pár sorban most együtt fedezhetjük fel 2022 újdonságait, és megkeressük a hozzád passzoló darabokat.

A cipőválasztás szempontjai

Megértem, hogy szereted a divatod, de nem csak ez után az egy szempont után kell menni. A LifeStyleShop webáruház újdonságai között például mindenki a személyes stílusához illő darabokra lelhet. 

Az első tehát az, hogy te miben érzed jól magad. A második a kényelem és hivatalosan a divat csak harmadik helyet kapja. Ez mondjunk egyénenként változhat, de szerencsére manapság a gyártók egyébként is igyekeznek egy termékbe “összegyúrni” mindent.

A tetőtől talpig nőies kategória

Vannak olyan hölgyek, akik semmilyen körülmények között nem mondanak le a nőies lábbelikről. Számukra sok újdonságot hoztunk! Különösen szandál fronton!

Az Ipanema Fashion kollekciója kezdetnek megteszi. Minden modell mintás és a legkellemesebb színkombinációkat választották ki. A fekete-fehér, az arany-bézs és a rózsaszín-bronz variációkra már csak ránézni is jó.

A Go Now termékcsalád már sok mindenben különbözik fentebb említett társaitól. Az egyszerű bebújós fazonú szandálok inkább bézs, kék és fekete árnyalatokban pompáznak. 

A Skechers szandáljai között a sportosan elegáns vagy inkább elegánsan sportos változatok viszik el a pálmát. Nem ritka az enyhén magasított talp sem. 

Lehet divatos az idősebb korosztály is!

Ki mondta, hogy idősebb korban nem követhető a divat? Ilyenkor már a vásárlások 99,9%-ának esetében a komfort a legmeghatározóbb. 

A Birkenstock papucsait bátran ajánlom a szép kort megélt személyeknek is. A klasszikus kétpántos felsőrésznek köszönhetően a lábbeli a lábfej bőségéhez állítható. Természetes anyagból készült, parafa lábággyal, illetve ortopédiai, bőr talpbetéttel, ami még helyes testtartásra is ösztönöz. A speciális EVA külső talp elnyeli az ütődéseket, rezgéseket, ezzel megkíméli a gerincet.

Hasonló kincsenkre bukkanhatunk a Tamaris kínálatában is. Az alkalmi és a hétköznapi viselethez is találhatsz megfelelő darabot.

Mit hozott még 2022?

Kijelenthetjük, hogy a cipő divat követi a trendet. Egyre inkább dominál az egyediség hangsúlyozása és ehhez a különféle kollekciók egyaránt igazodnak. 

A nőies, kényelmes, sportos szandálok, papucsok mellett most irtó cuki gyerek félcipők, klumpák és gumicsizmák között barangolhatunk! Végül, de nem utolsósorban a férfi papucsok ugyancsak megújult kínálattal jelentkeznek.

Kövesd 2022 újdonságait és frissítsd fel cipőtárad! Ne feledd, minden nyári szezont felkészülten érdemes várni!

KategóriákINFÓ