A humidorok létfontosságú funkciót töltenek be minden szivaros életében – a kezdőktől egészen a már tapasztalt rajongókig. A legfőbb feladatuk a szivar megfelelő tárolásához szükséges ideális körülmények megteremtése, amely magában foglalja a páratartalom 65-72%-os tartományban való tartását. 

A cikk a hirdetés után folytatódik



Ez ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy a szivarja a lehető legjobb állapotban maradjon. Ha a levegő túl száraz, a szivar kiszárad, és elveszti az ízét, forrón ég. Abban az esetben viszont, ha túl nedves a levegő, az egyenetlen égést okozhat. Összegezve tehát, ha a humidorok jól végzik a dolgukat, a szivar úgy öregszik, hogy az íze az idő múlásával fokozódik, és ez pedig javítja az elfüstölésének élvezetét.

Ha igazán szereti a kiváló minőségű szivart, akkor a számos elérhető minőségi humidor egyikének kiválasztása fontos befektetés az Ön számára. Választhat tálcás, lábas verziót, vagy egy olyan igazán tekintélyt parancsoló külsővel ellátott darabot, mint amilyen a Humidorshop.hu humidorjai között is fellelhető Adorini Torino Deluxe. Számos nemzetközi humidormárka minőségében és teljesítményében páratlan. Nézzük is meg közülük a legmegbízhatóbbakat!

Adorini

Ez a márka egy teljesen más szintre emeli a szivar tárolását a mozgatható termékeivel, valamint a nagy kapacitású asztali humidorjaival, amelyek képesek akár az 500 db szivarból álló gyűjteményét is optimális állapotban tartani. A bennük megtalálható innovatív párásítási eljárás garantálja, hogy az Adorini kollekció minden egyes darabja tökéletes választásnak bizonyuljon egy szivarrajongó számára.

Az Adorini humidorok többféle stílusban és méretben kaphatók. A fekete lakkfelület drámai felvillanást kínál, amely kiegészíti az adott dekorációt, de a hagyományos cédrus furnér és üvegajtóval ellátott stílusok is igazán kiemelkedőek.

Gentili

Lehet szó új szivarozóról, aki a legújabb kollekciójának kifejlesztésén munkálkodik, vagy tapasztalt rajongóról, akinek másodlagos humidorra van szüksége. A Gentili által készített humidorok között garantáltan mindenki megtalálja a számára tökéletes méretet. 

A márka mindegyik terméke analóg hygrométerrel és párásítóval van ellátva. Továbbá amellett sem lehet szó nélkül elmenni, hogy különféle egzotikus fák és felületek felhasználásával készülnek, amelyek kiemelik és kiegészítik a szivarjai megjelenését és érlelését. 

Otthon vagy az irodában a Gentili humidorok azonnal központi elemmé válnak bármely helyiségben. Ez nem is csoda, hiszen kézzel készítették és a tökéletességig fejlesztették őket Olaszországban.

Végső gondolatok

Most, hogy többet tud erről a két megbízható márkáról, vásárolhat egy olyan modellt a kínálatukból, amely megfelel a tárolási igényeinek és költségvetésének. Bár ezen márkák némelyike a magasabb áraikról ismert, ha komolyan gondolja a szivarok gyűjtését vagy a jelenlegi kollekciójának megóvását a penészedéstől vagy a kiszáradástól, akkor a kínálatukban kapható csúcsmodellek egyike minden bizonnyal megéri majd a magasabbat árcímkét.

KategóriákINFÓ