A megfelelő állóképesség szó szerint és átvitt értelemben is elengedhetetlen az élvezetes együttlétek érdekében. Mind a férfi fél önérzetének, mind pedig a hölgy elégedettsége, kielégülése miatt elengedhetetlen a megfelelő potencia. Ma már ennek elérését szerencsére számos termék szolgálja, a széles választék azonban még inkább megnehezíti a választást. Jöjjön most néhány tipp, amelyek segítségével rálelhetsz a tökéletes potencianövelőre

A cikk a hirdetés után folytatódik1. Adj időt a potencianövelőnek!

Az még a legjobb termék esetén sem várható el, hogy azonnal hasson! Ez mind az alkalomszerűen használt készítményekre, mind pedig a kúraszerűen alkalmazott potencianövelőkre igaz. Az alkalmi készítmények hatására 30-60, de akár 120 percet is szükséges várni, míg a kúraszerűen alkalmazott termékek mintegy 1-1,5 hét alatt fejtik ki a hatásukat, amely aztán mindaddig kitart, amíg folytatod a termék fogyasztását. 

Az időzítés tehát kiemelt jelentőséggel bír a Szexaruhaz.hu Szexshop által kínált potencianövelők használata során is, fontos kalkulálni a hatóidővel annak érdekében, hogy tisztában légy azzal, mikor dobhatod le a textilt és veheted használatba legnemesebb szervedet.

2. Tartsd be az előírásokat!

A potencianövelő használatának megkezdése előtt alapvető, hogy alaposan el kell olvasnod az adott termékhez tartozó használati utasítást. Fontos, hogy ha napi 1-2 szemet lehet szedni belőle, semmiképp ne vegyél be 3-at, ugyanis az egészségedre is roppant káros lehet. Túladagolás esetén pedig nemcsak a használati utasításban szereplő mellékhatásokkal, de egyéb kellemetlenségekkel is számolnod kell! Olyanokkal, amelyek aztán hosszú időre eltántorítanak az efféle szerek használatától.

3. Nem mindig alkalmazhatsz potencianövelőt!

Vannak olyan helyzetek és állapotok, amikor bizony nem javasolt a potencianövelő szedése. Bizonyos egészségi állapotok esetén például kifejezetten tilos. Ilyen a magas vérnyomás, az érelmeszesedés és a szívritmuszavar.

Jó tudni, hogy egy potencianövelő kifejezetten a keringésre hat, hiszen a feladata, hogy a férfiak legnemesebb szervébe pumpálja és ott is tartsa a vért. Így minden olyan férfi számára kockázatos lehet a potencianövelő használata, aki szív- és érrendszeri betegségekkel küzd. A használati utasítás alapos elolvasása mellett nem árt kikérni az orvosod véleményét sem, hiszen ő van tisztában a különféle összetevők és hatóanyagok hatásaival.

4. Szerek egyénre szabva

Ami a haverodnak bejött, nem biztos, hogy nálad is működni fog. Teljesen egyéni, hogy kinek melyik tabletta válik be. Érdemes ezért több típust is kipróbálni – persze csak ésszel -, így könnyen rátalálhatsz a megfelelő típusra. 

A potencianövelők számos pozitív hatással szolgálnak, a biztonságos használat érdekében azonban fontos az alapos utánajárás és a megfelelő tájékozódás is, mielőtt a kosaradba helyeznél egy-egy szert. 

KategóriákINFÓ