A szépítkezés már rutintevékenység számunkra, és szinte biztosak vagyunk abban, hogy már mindent tudunk a témáról, legalábbis az alapokról biztosan. De mi van, ha mégsem? A szemöldökcsipesz nem egy olyan kozmetikai eszköz, amit használati utasítással vásárolunk meg, de vajon képesek vagyunk a profi kozmetikusokhoz illő módon alkalmazni azt a hétköznapok alatt? 

A cikk a hirdetés után folytatódikAmennyiben velem tartasz a következő cikk erejéig, te is megtudhatod, hogy így van-e.

Annyi mindenre használható!

Tulajdonképpen ez az a csipesz, ami “életet”, akarom mondani éles helyzetet ment. Komolyan! Ha nincs meg a szemöldökcsipesz… eluralkodik a pánik. A hölgyek többsége például szereti magával vinni nagyjából mindenhová, szóval a retikülben bérelt helye van. A Kések Ollók Webáruház kozmetikai csipeszei között könnyen találunk megfelelőt, így nyugodtan indulhatunk útnak. 

Elég egyetlen kiálló szőrszál, és a hajunk máris az égnek áll. Tudom.. én is jártam már így. Néha azonban nem is gondolnánk, hogy egy olyan alapeszköz, mint amilyen a szemöldökcsipesz is, milyen sokoldalúan hasznosítható. Az arcon, a karon, a bikinivonalnál kiálló szőröcskéket huss, egyetlen mozdulattal eltávolíthatjuk. 

Ráadásul gyakorta vesszük kezünkbe a szőrtelenítés utáni korrekciózás során is, na és akkor a szemöldök kiszedéséről nem is beszéltünk. 

Milyen a jó szemöldökcsipesz?

Az ember azt gondolná, hogy minden szemöldökcsipesz egyforma, pedig ezen termékek között is létezik olyan, hogy rossz beruházás. 

De mi a lényeg? Az, hogy ne vegyünk olyan darabot, amely nem hajlékony és amelyet nem tudunk a kezünkkel összenyomni! Ezek a változatok ugyanis elbánnak ugyan az aprócska, pihe szőrszálakkal, de az erősebb szálak már gondot fognak okozni neki. 

Szintén meg kell figyelni, hogy mennyire ívelt az eszköz. A szőrszálak többsége nem áll függőlegesen kifelé, sokkal inkább egy picit oldalra dőlnek. Az ívelt csipesszel kényelmesebben húzhatjuk ki őket. 

Az egyenes csipesz esetében a kéz sokat takar, így a tükörben sem látunk valami jól, kivételt képez, ha máson használjuk, mert akkor tökéletes választás lehet.

NN-Knives – ha ragaszkodsz a minőséghez

A szemöldökcsipesz feje ugyancsak meghatározó. A lekerekített fejű darab elég picike, s ezt az alig látható szálak esetében érdemes bevetni. Szélei lekerekítettek, belső éllel rendelkezik, így nem fogjuk vele magunkat megsérteni. 

A hegyes fejű változattal már a kicsi szőrszálakat is gyorsan eltávolíthatjuk, viszont vigyázni kell, nehogy megcsípjük vele a bőrt! 

Az NN-Knives termékei között olyan rozsdamentes csipeszek kapnak helyet, amelyeket fertőtleníthetünk is. Ne feledd, dolgozz mindig minőségi csipesszel! Ne legyen soha olajos vagy zsíros a felülete, mert akkor könnyen kicsúszik majd a kezedből!

KategóriákINFÓ