Különleges helyszínen, az új pécsi vásárcsarnokban tartják az idei pécsi Adventi Borszalont, most vasárnap, december 4-én. A bronzvasárnapon tartandó kóstoló ráadásul az egyik legnagyobb kínálatú hazai borgasztronómiai rendezvény is egyben, amelyen hat ország 90 pincészete, és 20 gasztronómiai helyi terméket előállító vállalkozása vesz részt.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazin, valamint társszervezőként a Pannon Borbolt idén negyedik alkalommal szervezi meg az Adventi Borszalont a vadonatúj Pécsi Vásárcsarnokban.

A programra Spanyolországból, Olaszországból, Ausztriából, Szlovéniából és Horvátországból érkeznek vendégek a magyar kiállítókon felül, sokan közülük első alkalommal mutatják be boraikat és pezsgőiket a hazai piacon.

Ráadásul itt és ekkor, a rendezvényen adják át a Pécsi Borozó Top5 pincészet, étterem és szálláshely díjakat. Ezeket – amint az a rendezvényről szóló sajtóanyagban is szerepel – a pecsiborozo.hu olvasóinak szavazatai alapján választják meg, ahol az olvasók a kedvenceikre voksolhattak az ősz folyamán, méghozzá két kategóriában: a Pannon Borrégióból és Magyarország többi részéből szavazhattak kedvenc pincészetre, étteremre és szálláshelyre.

A pécsi Adventi Borszalon december 4-én, bronzvasárnap 14 és 20 óra között várja vendégeit. A rendezvény látogatása belépőjeggyel lehetséges.

KategóriákPOP