Az ingatlan a legtöbb ember életében olyan értéket képvisel, ami minden másnál nagyobb jelentőségű. Ennek köze van egyrészt az lelki oldalhoz, hiszen az otthonhoz számos érzelem is társul, másrészt pedig ahhoz, hogy az ingatlan legtöbbször a legnagyobb értéktárgya az embereknek.

A cikk a hirdetés után folytatódikA biztonság nagyon fontos

Nem véletlen, hogy az ingatlannal kapcsolatos ügyletek kapcsán keresik fel az emberek leggyakrabban az ügyvédi irodákat. Ám abban az esetben, ha az ügyvédi szolgáltatás díja is fontos kérdés, valamint a gyors ügyintézés is, akkor érdemes az eKRS ingatlan adásvételi szolgáltatását választani.

Ismerjük meg közelebbről az eKRS-t!

De mi is pontosan az eKRS? Ez egy online jogi ügyintéző platform, amelyet a KRS Ügyvédi Iroda biztosít meglévő, valamint leendő ügyfelei számára. A felület, s azon belül a dokumentumok és ügymenetek bárki számára elérhetőek, mindössze egy gyors regisztráció szükséges hozzá.

Kilenc különböző ügycsoport közül választhatunk, s azokon belül többféle lehetőség áll rendelkezésünkre. A tematikusan létrehozott csoportok között megtaláljuk a cégügyeket, a cégoptimalizáló, valamint cégmentő csomagot, az adatvédelmet, a home office kérdéssel kapcsolatos ügyeket, a magánszemélyi önrendelkezéseket, a követeléskezelést, a munkaügyeket, valamint az ingatlanokkal kapcsolatos ügyintézést egyaránt.

Mi mindent intézhetünk az ingatlanokkal kapcsolatban?

Az ingatlanügyletek között létrehozhatunk ingatlan előszerződést, egyösszegű adásvételi vagy részletfizetéses adásvételi szerződést, de ajándékozás, bérlés, valamint csere esetére is van elérhető, jogszerű dokumentum. Nagyon fontos, hogy az ezen a platformon megszülető szerződések éppolyan valódiak, mintha személyesen az ügyvédi irodában intéztük volna őket.

Ez egyrészt jelenti azt, hogy teljes mértékben megbízhatunk bennük, hiszen minden szükséges adatot és információt tartalmaznak, amelyre szükség van ahhoz, hogy a dokumentum teljes érvényű legyen. Megfelel minden előírásnak és szabályozásnak, ezért a későbbi ügyintézések során, például a Földhivatalnál sem kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy emiatt elakad az átiratás elintézése.

Másrészt azzal is érdemes tisztában lennünk, hogy az eKRS-ben megszülető dokumentumok teljes értékű jogi iratok, amelyek a bíróság előtt is megállják a helyüket. Éppen ezért – ha szükséges – a bennük foglalt megállapodás létrejötte akár a bíróság által is kikényszeríthető.

Mikor éri meg az eKRS-t választani?

Akkor, ha nincsenek olyan speciális igényeink vagy helyzetünk, amelyek személyes jogi konzultációt igényelnek. Az eKRS tökéletes választás azok számára is, akik gyorsan és rugalmasan, emellett pedig kedvező áron szeretnék rendezi jogi ügyeiket.

Az eKRS online jogi ügyintéző felület révén rengeteg időt, energiát és bosszúságot takaríthatunk meg magunknak, miközben a szükséges megbízható szakmai háttér is a rendelkezésünkre áll. Ha a jelszavad a “gyorsan” és “megbízhatóan”, akkor itt az ideje megismerkedni a felülettel!

KategóriákINFÓ