Ugye neked is megvannak azok a filmbéli jelenetek, amikor egy-egy szexuálisan túlfűtött jelenet után a páros férfi és női tagja egyszerre élvez el, és repül a mámor szárnyain, egymásba kapaszkodva? Szerinted is roppant izgató és eszményi is egyben a két összekulcsolódó test látványa?

A cikk a hirdetés után folytatódikAkkor most térjünk vissza a valóság talajára. Mert a való világban ez kicsit másképp történik, ám ha ragaszkodsz a filmbéli jelenet megvalósításához, az bizony elég rombolóan fog hatni. Hogy miért is? Megtudhatod, ha a cikkünket tovább olvasod! 

A női orgazmus titka

Bár alapvetően a nők legnagyobb része nem él át vaginális orgazmust, a Pajkos Pajtás párvibrátorával mégis megnő az esélye annak, hogy ne csak a csikló izgatásával tudj elélvezni, valamint akár annak is, hogy egyszerre érjetek a csúcsra.

Fontos leszögezni, hogy a kapcsolatotoknak egyáltalán nem fokmérője az, hogy csupán a hüvely izgatásával el tudsz-e jutni az orgazmusig, ezért azt javasoljuk, tegyétek le ezt a közös terhet!

Sem rajtad, sem a társadon nem múlik, hogy összejön-e a vaginális öröm, hiszen a női test teljesen eltérően van felépítve, mint a férfi, ezáltal sokkal több módon lehet eljuttatni a gyönyör világába. Többek között a párvibrátorral!

Lehet, hogy elsőre idegenkedtek tőle, de melyik a jobb: az állandó önmarcangolás, hogy nem tudsz elélvezni, hogy a társad nem tud eljuttatni a gyönyörig, vagy egy kis játék használata, amely feloldoz mindenkit, és nem marad más utána, mint a fantasztikus orgazmus?

De mit is tud ez a csalafinta kis játék?

A párvibrátor segítségével nemcsak a párod tudja izgatni a hüvelyedet, hanem a rendkívül kis helyet foglaló párvibrátor is, sőt a rezgés még a partneredet izgalmát is fokozza. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor még a csiklód izgatását is megoldja ez a csodás kis kütyü, így legalább három fronton indul a nemes küzdelem a boldogságodért.

Talán mondanunk sem kell, de a mai okoseszközök világában már a párvibrátort is beszerezhetitek okos verzióban, így akár a párod is tudja kezelni, hogy mikor és milyen erősséggel segítsen rá a párvibrátor a saját erőfeszítéseire!

Ha szimpatikusnak találod az eszközt, akkor mindenféleképpen érdemes alaposan szétnézni a Pajkos Pajtás kínálatában, hiszen ha sokat tervezitek használni, akkor a nyűgöt jelentő elemcsere miatt érdemesebb az akkus változatot választani. 

Segítsetek magatokon!

Nincs annál rosszabb, mint amikor a kimondatlan terhek beárnyékolják a szexuális életet. Amikor magadat hibáztatod olyan dologért, amiért nincs felelős. Ezért aztán inkább azt tanácsoljuk, hogy bátran beszéljetek egymással őszintén, oldozzátok fel egymást, és keressetek olyan megoldásokat, mint amilyen a páros vibrátor is, hogy aztán együtt közösen, játékosan és élvezetesen átlépjetek minden problémán, és együtt jussatok el a gyönyör birodalmába!

KategóriákINFÓ