A puha és hidratált arcbőr sokak számára csak vágyálom. Kortól függetlenül jelentkezhetnek bőrproblémák, melyek általában a hámrétegek károsodásának, szennyeződésének köszönhető. A legfelső hámréteg folyamatosan ki van téve a külső hatásoknak, ezért fontos, hogy megfelelő ápolásban részesüljön.

A cikk a hirdetés után folytatódikA ragogyó és feszes arcbőr elérésének több módja is van. Alkalmazhatunk kozmetikai kezeléseket, orvos-esztétikai beavatkozásokat, a mélyebb ráncosodás esetén pedig plasztikai eljárásokat. A modern technológiát felhasználó lézeres kezelések kíméletesen segíthetnek az arcfiatalítás és bőrmegújítás területén.

Csúcstechnológiás bőrmegújítás

A lézerrel végzett beavatkozások többsége abszolút fájdalommentes, és gyors regenerálódást biztosít. Akár azonnal folytathatjuk megszokott életünket, miután befejeződött a kezelés. Nincs hegesedés vagy hosszú felépülési idő, mint a plasztikai műtétek esetében, viszont az eredmény lehet hasonlóan látványos és hosszú távú.

Az Aesthetica Orvosi Központ arcfiatalítás, bőrmegújítás kezelései között találunk ablatív és non-ablatív módszereket alkalmazó eljárásokat is. A szakemberek csúcstechnológiájú lézerparkkal és profi szakértelemmel nyújtanak felüdülést az arcbőrnek. A CarbonPeel kezelés lézeres szén-dioxid felszíni hámlasztással teszi ragyogóvá a bőrt. A kezelés folyamatáról bővebben cikkünkben olvashatsz.

A CarbonPeel kezelésről

Bőrünk fellélegezhet, amikor felső rétegét megtisztítjuk a szennyeződésektől. A CarbonPeel kezelés kétlépcsős alkalmazása hatékonyan távolítja el a lerakódásokat, bármely bőrtípus esetén látványos eredményeket érhetünk el a beavatkozás által.

A kezelés az egyik leghatékonyabb módszer, mely gyengéd módon kombinálja a szénmaszk és a lézer jótékony tulajdonságait. A teljesen fájdalommentes és alacsony gyógyulási idővel járó beavatkozás bármely életkorban alkalmazható. A felszíni hámlasztás segítségével megszabadulhatunk a zsíros bőrtől, az eltömődött vagy tág pórusoktól, a fakó arcbőrtől. Újra csillogóvá és élettel telivé válik bőrünk a kezelés hatására.

Gyors eredmény

A CarbonPeel kezelés megkezdése előtt minden esetben részletes konzultáción beszéli meg a páciens és kezelőorvosa a lehetőségeket. A személyre szabott kezelési terv biztosítja, hogy tökéletes legyen a végeredmény. Elsősorban a természetesség megtartására törekednek a látványos eredmények mellett. 

A kezelés kezdetekor a megtisztított bőrfelületre finom szénpor kerül, mely a lézer segítségével a bőr felső rétegéhez kötődik. Az apró szénpor behatol a pórusokba, ahol kifejti gyulladáscsökkentő hatását. Rögtön látványos eredményként pedig a pórusok összehúzódnak, tisztább és simább bőrfelszínt kapunk. A hámló bőrréteget, mitesszereket manuális és enzimás tisztítással távolítják el.

A 60 perces kezelés teljes mértékig fájdalommentes. Normál bőrtípus esetén fokozza a kollagéntermelést, feszessé válik az arcbőr, így elmondhatjuk, hogy a beavatkozás anti-aging hatással is bír.

KategóriákINFÓ