A tündérkertek, avagy minikertek már régóta népszerűek az emberek körében. Ezek az apró, de nagyszerű kis csodák lehetőséget adnak arra, hogy kiéljük a kreativitásunkat és a kézügyességünket, hogy kiteljesedjünk egy fantasztikus dekoráció elkészítésében.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Ahogy minden dekorációnak, a tündérkertnek is vannak új és friss trendjei, amelyek segítségével még egyedibb és varázslatosabb lehet a végeredmény. Az egyik legnépszerűbb dekor kellék pedig a mikroszálas fényhuzal világítás. A Leden webáruház tündérkert tippjeit bemutatva igyekszünk megközelíteni a témát.

A mikroszálas fényhuzal

Egy olyan speciális fényfüzér, amelynek LED-jei egy vékony rézdróton helyezkednek el. A rézdrót remekül hajlítható és tartja a formáját, így nem kell vastag vezetékekkel bolygatni a tündérkertet. 

A mikro LED-ek sokkal kisebbek, de fényesebbek, mint a normál méretű LED-ek, így a világítás nagyon hatásos és egyedi. Elérhető meleg fehér, hideg fehér és színes verzióban is, így bármilyen hangulatot meg lehet vele teremteni a tündérkertben.

A meleg fehér fényhuzal otthonos, meghitt hangulatot kölcsönöz a környezetnek, a hidegfehérnek pedig kékes-jeges csillogása van, ami például téli jelenetekhez szuperül passzol. A színes verzió szinte minden hangulathoz és stílushoz illik, így a dekorációk sokfélesége korlátlan. 

Hogyan is alkalmazzuk a tündérkertben?

Nagyon egyszerű! A fényhuzalt vezessük végig a tündérkert tál szélén, vagy keresztül-kasul az egész kert területén. Ha az ablakos manólak vagy a gombaház is része a tündérkertnek, akkor még varázslatosabb lehet a végeredmény, ha a fényhuzalt bevezetjük a házikó belsejébe, hogy az élettel tölthesse meg azt. A mikroszálas fényhuzal használata a tündérkertben garantáltan elvarázsol mindenkit.

Ha pedig szeretnénk tovább fokozni a hatást, akkor a mikroszálas fényhuzalt kombinálhatjuk más tündérkert kellékekkel is, például apró dekorációs figurákkal, kavicsokkal vagy színes homokkal. A lehetőségek végtelenek, csak a képzeletünk szabhat határt a végeredménynek!

Egyéb felhasználási lehetőségek

Azonban nem csak a tündérkertekben lehet hasznosítani a mikroszálas fényhuzalt. Akár benti dekorációkhoz is remek választás lehet, például üveg vagy fém vázákba helyezve, vagy akár a falra felrögzítve is nagyon látványos hatást érhetünk el vele.

Ez a fajta világítás nemcsak szép, hanem egyben energiatakarékos is, hiszen az alacsony feszültségű LED-eknek köszönhetően nem terheli meg jelentősen a pénztárcánkat, mert áramfogyasztása viszonylag alacsony. 

Ha te is szeretnél egy varázslatos tündérkertet, ami mindenkit lenyűgöz, akkor ne habozz és szerezd be a mikroszálas fényhuzalt a Leden webáruházból! A különböző színű és hosszúságú változatok között biztosan megtalálod majd a lakásod, tündérkerted dekorálásához leginkább illő megoldást.

KategóriákINFÓ