Amikor wellness-ről vagy kikapcsolódásról beszélünk, akkor sokaknak mindössze medencék, szaunák és a pihenés ugrik be első gondolatként. Persze ezek is fontos összetevői egy igazi wellness-élménynek, azonban ez a népszerű életszemlélet ennél azért lényegesen többet takar.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Az egészségnek, az egészségtudatos létnek, a testi-lelki kikapcsolódásnak több fontos összetevője is van, és ezek között kiemelt fontosságot élvez a táplálkozás, az egészséges ételek jelenléte étrendünkben.

Pihenés a gasztronómia jegyében

A hévízi Hotel Európa Fit****superior ajánlatait éppen a fenti szempontrendszer figyelembe vételével érdemes áttekinteni, hiszen ekkor lehet nyilvánvaló, hogy ez a szálloda a wellness minden vetületében képes a legmagasabb szintű, minden igényt kielégítő szolgáltatások nyújtására.

Így nemcsak a méltán híres hévízi gyógyvíz, az élmény- és az úszómedencék, a páratlan szaunavilág, hanem az egészen különleges színvonalú gasztronómiai kínálat is a vendégek maradéktalan kiszolgálásának és elégedettségének célját szolgálja.

A minőség szolgálatában

A kínálat minden összetevőjének közös pontja a tökéletes minőségű alapanyagok és a legmagasabb színvonalú szaktudás ötvözete. Csak hibátlan élelmiszerek kerülhetnek az Európafit felkészült munkatársai kezei alá, a párját ritkító változatosság pedig lehetővé teszi, hogy minden vendég megtalálhassa a számára legmegfelelőbb ételt a kínálatban.

A kínálat minőségéről már a nap kezdetén, a reggelinél képet alkothat mindenki, ahol sokféle étel közül válogathat a látogató, az ezekből egyénileg összeállított étrend pedig garantáltan ízletes módon látja el energiával a vendégeket. A délelőtti programok után a napi étlap kínál ízletes ebédet és emellett a büfé, a Mandarin Cafe & Bar, valamint a nyári időszakban a szabadtéri grillkert könnyű ebédjei és desszertjei közül választhatunk.

Ételek a speciális igényűeknek is

A vacsorakínálat is méltán teszi fel a koronát a napra, hiszen az ízletes magyar, valamint a zalai ízek is képviseltetik magukat az előétel ajánlatai között, ezenfelül pedig választhatók különféle házi sütemények is. A főételek a levesek mellett minden esetben tartalmaznak magyaros és halételeket, és nem kell lemondani a vegetáriánus ízekről sem.

Feltétlenül említést érdemes a salátabüfé is, ami tradicionális és különleges összetételeket is kínál, könnyed, tápláló, ugyanakkor finom ízeket kínálva a látogatóinak. A hotel természetesen felkészülten várja a különféle ételintoleranciával érkező vendégeket is, előzetes értesítés után garantáltan számukra is megfelelő finomságokkal találkozhatnak az Európafit gasztronómiai kínálatában.

Nem csak szállóvendégek élvezhetik

A hangulatos bár mellett még említést érdemel az a tény, hogy előzetes bejelentkezés esetén korlátozott számban külsős, tehát nem szállóvendégek is igénybe vehetik az étterem magas szintű szolgáltatásait, ennek a bejelentkezésnek az elérhetősége a hotel honlapján megtekinthető.

KategóriákINFÓ