A whisky páratlan ízét sokan élvezik, ezért ajándékba is nagyszerű lehet, főként, ha sikerül limitált példányt vásárolni egy-egy különleges lepárló üzem kínálatából vagy egy díszdobozos, mutatós példányt beszerezni. 

A cikk a hirdetés után folytatódikMivel számos népszerű márka közül választhatunk, és a választott italhoz rengeteg kiegészítő is rendelkezésre áll, a whisky remek ajándék lehet bármilyen alkalomra egy alkalmi gyűjtőnek vagy egy szenvedélyes ínyencnek. Az ital klasszikus és kedvelt ajándék rokoni, baráti és üzleti kapcsolatokban egyaránt, hiszen számos típusa van, így mindenkihez meg lehet találni a legjobban illőt. Ha a népszerű és napjainkban divatos whiskyre esik a választásod, van néhány tippünk, hogyan válassz!

A különleges pillanatokra

Ajándékot nemcsak különleges pillanatokra adunk, hanem maguk is különlegessé teszik azokat, amennyiben a Belliotól exkluzív whiskyt vagy más italt, tárgyat választunk. Egy üveg whiskey népszerű ajándék a férfiaknak, hiszen karakteres, változatos ízét sokan szeretik, különböző típusainak megvan a maga rajongótábora. Ajándékozás előtt igyekezz felmérni, hogy a megajándékozott személy melyikkel rokonszenvezik, mert a skót, az ír, a bourbon és a kanadai whiskyk nemcsak a lepárlás módjában és az összetevőkben térnek el, hanem emiatt ízükben is. 

Ha whiskyt adunk ajándékba, az azt jelentheti, hogy egy szerettünknek olyan italt adunk, amelyet élveznek, bővíthetik vele gyűjteményüket, de akár egy új ízzel is megismertethetjük őket egy különleges pillanatra.

Magában vagy ajándékkosárban

Egy üveg prémium szeszesital önmagában is nagyszerű ajándék lehet, de egy ajándékcsomag részeként is jó ötlet adni akár egy egyénnek, akár egy csapatnak közös ajándékként. Bár az alkohol arról ismert, hogy segít az embereknek kikapcsolódni és ellazulni, hivatalos alkalmakra is illik. Az évfordulók, főiskolai diplomák, új munkahelyek és más különleges események megünneplése okot ad az örömre. Mi mással tehetnénk ezt jobban, mint egy üveg finom whiskyvel?

Egy whiskyrajongónak rengeteg lehetőség közül választhatsz, márkák és ízek százai és ezrei várnak arra, hogy felfedezzék őket, így könnyen találhatsz olyat, amit a megajándékozott még nem próbált.

A whisky mellé rengeteg kiegészítő is kapható, többek között pohárkészletek és hűtőeszközök, így egy ajándékcsomagba is többféle összeillő kiegészítő kerülhet, ezzel segíthetsz a megajándékozottnak, hogy a legtöbbet hozza ki ajándékából.

Alkohol ajándékba

Az alkohol általában szívesen látott ajándék, úgy tekintenek rá, mint valami presztízs dologra. Ha valakinek alkoholt ajándékozol, nem igazán lőhetsz mellé, hiszen ha nem is iszik rendszeresen, különleges alkalmakkor biztosan elfogyaszt 1-2 pohárral.

Egy kisebb csoportos vacsorára, amelyen barátok és idegenek is részt vesznek, egy üveg szeszesital nem árthat. A választék szinte végtelen, a testes boroktól a pezsgő fehérborokon, almaborokon és likőrökön, szeszesitalokon át a whiskyig és a brandyig, mindezek különböző alfajtáival, amelyek vagy megfelelnek a címzett preferenciáinak, vagy nem.

KategóriákINFÓ