Kézírásos, de nagybetűs kézírásos levélben kapott halálos fenyegetést Pankotai Lili, aki a fenyegetés miatt rendőrségi feljelentést tett – az országosan ismertté vált slammer és aktivista minderről saját, közszereplői Facebook-oldalán számolt be. Lehetséges, hogy ugyanazok fenyegették meg, akik korábban hasonló üzenetet küldtek Jámbor Andrásnak, a Párbeszéd – Zöldek frakcióban ülő, a baloldali Szikra mozgalom parlamenti képviselőjének, a Mérce korábbi főszerkesztőjének.

A cikk a hirdetés után folytatódik„Feljelentést tettem ma a rendőrségen egy halálos fenyegetés miatt. Miután Jámbor András is egy hasonló fenyegetés ügyében ugyanígy járt el, vettem észre, hogy az ő és az én leveleimen is ugyanaz a kézírás figyelhető meg, azzal a különbséggel, hogy az ő esetében bevállalósan aláírták azok a fene nagy betyárok” – ezzel a felütéssel kezdi azt a kedd kora esti facebookos posztot Pankotai Lili, amelyben beszámolt a halálos fenyegetésről és az emiatt tett büntető feljelentésről.

„Nagy “dolog” kellhet ahhoz, hogy halálosan megfenyegessetek egy kétgyermekes családapát és egy mindössze 50 kilós 18 éves “kislányt”. Gratulálok!” – írta.

Hozzátette azt is, hogy szerinte jobb, ha senki sem gondolja azt, hogy “akár a Betyársereg, akár a Magyar Gárda vagy éppen az ultrák nem annak a kormánynak a kitartott maffiózó “verőemberei” és “végrehajtói”, akik lejáratókampányokat, propagandákat, esetleges eltávolításokat adnak parancsba kedvük szerint a hatalmuk konzerválása érdekében, vagy éppen visszaszerzéséért. Lásd 2006 és az ultrák”.

„Mindegy, melyik eszközhöz nyúl a maffia, legyenek azok akár Deák Danik, akár betyárok, akár egy becsatornázott gimnázium és rend apátja, hogy eltávolítsanak az iskolámból. Ez már a kezdeteinktől sem jött be” – emlékeztetett a korábbi, vele kapcsolatos eseményekre is, amik azt követően történtek, hogy elmondta elhíresült beszédét/slam-szövegét Budapesten, tavaly október 23-án.

Kapcsolódó korábbi írásunk:

Elfogyott körülötte a levegő a pécsi Nagy Lajosban, ezért váltott iskolát, és folytatja Budapesten Pankotai Lili

„Továbbá szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy annak a Bernáth "atyának" a portréképét kellett minden nap bámulnom a padban éveken keresztül, akit nemrég maga a Vatikán távolított el a ciszterci rend éléről, és ezzel együtt volt iskolám, a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma éléről is. Száműzetését pedig a zirci kongregációhoz tartozó dallasi apátságban tölti, pont mint az előtte lévő egyházi személyek, akikről kiderült, hogy Isten zászlaja alatt lopnak iskolákon, ingatlanokon, szerzetesrendeken, alapítványokon keresztül, a kormány embereinek segítségével. Ugyanis a ciszterciek története is egyenesen Rétvári Bencéhez, belügyminiszterhelyettesig göngyölíthető vissza" – tette hozzá.

Illetve így folytatta: „A sor pedig folytatódik, ugyanis a napokban az a Varga Judit adott át a kormány nevében Magyar Köztársasági Lovagkeresztet a száműzött "atyák" otthonában Dallasban, aki nemrég bukott meg igazságügyi miniszterként, miután kiderültek a Schandl-Völner végrehajtási maffia ügyei".

A teljes bejegyzés ITT olvasható el.

KategóriákMETÁL