Cégvezetőként te is kerültél már olyan helyzetbe, hogy nem tudtad, milyen vállalati képzés lenne jó munkatársaid fejlesztésére? Nem könnyű a döntés, hiszen elég nagy a kínálat a piacon, és sokrétű a tematika.

A cikk a hirdetés után folytatódikA legjobb, ha egyéni megoldásokban gondolkodsz, és a munkavállalók igényeire szabott tanfolyam mellett döntesz. Hogy hol találsz ilyet? Nos, a The Bright Academy vállalati képzések kínálatában, ahol lehetőséged van ajánlatot kérni, és a cégkultúrának, szükségleteknek megfelelő képzésre jelentkeztetni a dolgozókat. Mutatjuk, mit érdemes tudni erről!

A vállalati képzések szükségessége

Először is, az biztos, hogy a dolgozókat valamilyen módon fejleszteni kell, hiszen akármilyen területen is tevékenykedtek, az idő halad, a technológia fejlődik, és az embereknek is alapvető szükségük van a tudásuk bővítésére.

A fluktuációt gyakran nem a nem megfelelő fizetések vagy a munkakörülmények okozzák, hanem az, hogy a dolgozók úgy érzik, nincsenek megbecsülve. Ha azt látják, fontos a cégnél, hogy ők mind szakmailag, mind emberileg fejlődjenek, és ebbéli törekvéseikben anyagilag is támogatják őket, akkor nagyobb lesz a lojalitás.

Érdemes tehát mindenképpen keresned egy olyan oktatásszervező vállalatot, ahol naprakész, hatékony képzésekkel szolgálják a munkavállalók érdekeit.

Az online tanfolyam előnyei

Akár szakmai, akár személyiségfejlesztő tanfolyamban gondolkodsz, a The Bright Academy képzései között megtalálod a megfelelőt. A kurzusaik globálisan igen keresettek, mert alkalmat adnak a képességek és készségek fejlesztésére.

A vállalati képzéseken túl készségfejlesztő és önismereti tanfolyamokat, hobbi és kreatív kurzusokat is indítanak. Lehet, hogy a munkavállalóidnak pont erre van szükségük?

A The Bright Academy lehetőséget biztosít arra, hogy te magad add meg, milyen képzéssel fejlesszék munkatársaidat. Kérj tőlük ajánlatot, és határozzátok meg közösen, mire van igény a vállalatodnál.

Lehet, hogy egy konfliktuskezelő tréning fogja hatékonyabbá tenni a munkafolyamatokat, de az is lehet, hogy egy online webdesign tanfolyam lesz a nyerő!

Minden képzés online elvégezhető, így a dolgozók nem esnek ki a munkából, és egyéni módon haladhatnak a tananyaggal, a saját tempójukban.

Még milyen előnyei vannak a vállalati képzéseknek?

A tudatosan, logikusan felépített képzések videós vagy írásos tananyagokat tartalmaznak, melyek bármilyen eszközről elérhetők, többször is visszanézhetők. A legtöbb kurzus végén certifikátot lehet szerezni, amely bizonyítja, hogy a résztvevő elsajátította az ismereteket.

A tanulás során mindig lehetőség van kérdezni is, szakmai segítségnyújtást is biztosít a szervező. A vállalati képzések a legújabb trendeknek megfelelően vannak felépítve, és ár-érték arányban igen jók. Nem csoda, hogy annyi pozitív visszajelzés érkezett már az egyes kurzusokra.

Amennyiben szeretnéd hatékonyabbá tenni a munkavégzést dolgozóid körében, fejlesztenéd tudásukat, önismeretüket, érdeklődj a The Bright Academy oldalán a részletekről!

KategóriákINFÓ