Gyorsan elrepülnek a hetek, és mindjárt itt a karácsony. Ha nem kezdjük meg idejében a céges karácsonyi ajándékok kigondolását és beszerzését, akkor bizony könnyen előfordulhat, hogy nem azt kapjuk, amit szeretnénk, vagy a legrosszabb esetben az is lehet, hogy meg sem érkezik a kijelölt időpontra. Így nem kérdés, hogy aki még nem tette, sürgősen neki kell állnia az ötletelésnek.

A cikk a hirdetés után folytatódikCéges ajándékok mindenféle kategóriában

Ahol gyorsan és különböző árkategóriában találhatsz rendkívül magas minőségű és egyedi céges ajándékokat, az A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat oldala. Egyedi kézműves termékei, gasztronómiai ínyencségei mind figyelemre méltóak, és az ezekből összeállított több száz csomag között nincs két egyforma.

A webáruház egyedülálló specialitása a különleges magyaros összeállítás, ahol olyan finomságokra bukkanhatsz, amelyekhez ritkán lehet hozzájutni, főleg, ha külföldi munkatársról van szó, akinek minden magyar ajándék egy igazi hungarikum. Ezek az ajándékcsomagok tartalmaznak finom hazai borokat, ízletes fűszereket, egyedi pálinkákat, kézműves csokoládékat és sok más csemegét, amit lehet, hogy nem is próbáltak még a kollégák.

Logózott termékeket is tehetsz a csomagokba

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálatnál lehetőség van arra, hogy egyedileg logózott ajándékok is kerüljenek a csomagba, vagy pedig a csomagolás legyen logózott, de erről mindenképp egyeztetni kell a webáruházzal, mivel nem mindegyik díszítés alkalmas rá. Ugyanakkor a dolgozói lojalitást növeli, ha a céges üdvözlőkártyán is szerepel a cég logója, néhány kedves mondat kíséretében.

De ne feledjük, hogy ha logózást is kérünk, akkor annak a grafikai egyeztetése, illetve maga a logózás kivitelezése az ajándékcsomagok elkészítésének idejét megnyújthatja, ezért is nagyon fontos, hogy idejében nekiálljunk a tervezésnek és az összeállításnak. A kísérőkártyák fontos részei az ajándékcsomagnak, nem érdemes elhagyni őket.

Last minute ajándékrendelés cégeknek

Előfordul, hogy valami miatt mégis utolsó pillanatra marad a céges karácsonyi ajándékok megrendelése. Ekkor sincs igazán gond, csak számításba kell venni, hogy a kiválasztott ajándékcsomagok esetében lehet, hogy egy-egy árucikk helyettesítésre kerül. Természetesen nem veszít a csomag a minőségéből és esztétikailag is minden marad a régiben, csak esetleg valamelyik termék helyett másik kerül a csomagba. Ezt minden esetben a webáruház a cég felelős munkatársával egyeztetve hajtja végre.

Ha ezzel tud a megrendelő számolni, akkor a last minute, akár néhány napos határidős megrendelésekkel is sikeresen megoldhatók a karácsonyi céges ajándékozások, hiszen a legfontosabb, hogy minden vállalkozás számára stresszmentes és örömteli legyen a karácsony. Ha pedig nálatok a céges karácsony egyben egy újévköszöntő ünnep is, akkor nézz szét A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat újévi meglepetés csomagjai között is.

KategóriákINFÓ