Mindenki vágyik egy meleg és kényelmes kültéri nappalira, ahol bármikor ejtőzhet, még a legnagyobb hidegben is. A csillagok nézéséhez, a családtagok és barátok meghívásához azonban szükség lesz valamire, amivel meghosszabbíthatjuk a szabadtéri szezont. A hősugárzók remek társaink lehetnek a mindennapokban, hiszen nemcsak hangulatosak, de elegendő hőt adnak ahhoz, hogy ne fázzunk odakint.

A cikk a hirdetés után folytatódikA következőkben eláruljuk, hogy mik közül érdemes válogatni. Kitérünk az eszközök típusaira és a felhasználási lehetőségekre is.

Hősugárzót otthonra!

A Kulteributorok.hu hősugárzóinak tartóssága, stílusossága és funkcionalitása tökéletesen megfelel bárki teraszára. A kiváló minőségű anyagokból készült kültéri berendezések ellenállnak a külső környezeti és időjárási hatásoknak, így hosszú távon is megérik a befektetést. 

Nagy előnyük, hogy ezekkel meghosszabbíthatjuk a kültéri szezont, ennek köszönhetően még a hideg, téli napokon is élvezhetjük a kültéri estéket. A hívogató légkört teremtő berendezéseknek hála kényelmesen és a melegben fogyaszthatjuk el a vacsoránkat, a borunkat, és beszélgethetünk egymással, akár órákon át is.

Mit érdemes tudni róluk?

A hősugárzók két típusban, elektromos és gázüzemű változatban kaphatóak. Ezáltal könnyen kiválaszthatjuk azt a megoldást, ami számunkra a legkényelmesebb. Az ezek által termelt hőmennyiség az adott modelltől függ, hiszen ezek hőteljesítménye 2 és 13 kW-ig terjedhet, nem árt tehát alaposan átgondolni, hogy milyen gyakran és mennyi ideig használnánk az eszközt. 

Biztonsági szempontból pedig tartsuk szem előtt, hogy bár a készülék használható gyermekek és háziállatok közelében, nem árt biztonságos távolságot tartani a potenciális veszélyforrás és a hősugárzó között. 

Ne hagyjuk azt felügyelet nélkül, főleg ne szeles időben! Bár úgy tervezték őket, hogy ellenálljanak az időjárási viszontagságoknak, előfordulhat, hogy egy erős széllökés miatt nem teljesítenek megfelelően. Ajánlott őket védett helyre tenni, így megakadályozhatjuk a problémákat. 

Emellett, bár a hősugárzó szélsőséges időjárási körülményekre lett tervezve, mint az arpó havazás és a fagy, nem árt a téli hónapokban mégis inkább beltéren tárolni. Használathoz pedig bármikor ki tudjuk vinni.

A tisztítás és a garancia

Általában csak a kinézet és a teljesítmény az a két dolog, amit figyelembe veszünk, de ne felejtsük el, hogy nem kis beruházásról van szó, így lényeges kérdés a garancia és persze az ápolás. A tisztításhoz egyszerűen töröljük át a hősugárzót egy nedves ruhával, amit előtte alaposan beáztattunk egy kis szappanos vízbe. Minden esetben fontos követni a gyártó utasításait, hiszen csak így lesz rá érvényes a garancia. 

Ennek kapcsán szintén az adott típustól függ, hogy hány hónap vagy év garancia vonatkozik az adott darabra. A legtöbb esetben az anyagra és a kivitelezési hibákra vonatkozik, de a Kulteributorok.hu minden termékre 100% garanciát vállal, ami már önmagában megnyugtató. 

KategóriákINFÓ