KOZÁRMISLENY – Ötéves kislány esett egy benzinkút ülepítőgödrébe vasárnap dél körül a Szabad Pécs információi szerint Kozármislenynél. A kislányt az édesapja mentette ki. FRISSÍTVE!

A cikk a hirdetés után folytatódikMindketten, a kozármislenyi kislány és édesapja is jól vannak, a Szabad Pécs értesülései szerint. Úgy tudjuk, nem történt személyi sérülés, s az igencsak rémisztő baleset, amely akár szörnyű tragédiával is végződhetett volna szerencsés véget ért. Bíró Károly kozármislenyi polgármester és a mentők tájékoztatása szerint a gyermeket és édesapját is megfigyelésre kórházba szállították, a PTE ÁOK KK Gyermekgyógyászati Klinikájára, illetve a PTE Sürgősségi Osztályára. Úgy tudjuk, a baleset körülményeit a rendőrség is vizsgálja. A helyszínre mentőhelikopter és gyermekszállító mentő is érkezett.

FRISSÍTÉS

A benzinkúton vasárnap délután megtudtuk, hogy az autójukat hozzájuk lemosni hozó család abból a szempontból korántsem jelent kivételt, hogy más családok gyermekei is szívesen játszanak az autómosó melletti füves területen. Ott, ahol egyebek mellett az az ülepítő akna is található, amelynek gödrébe zuhant vasárnap az ötéves kislány. Sőt, sok gyerek is ugrál az aknafedlapokon. Nem sokkal a tragédia után is járt náluk egy édesanya a kisfiával, s a fiú szintén ezen a területen játszott, éppen amikor kerítették el az érintett területet. A benzinkút egyébiránt a Pécs melletti Kozármislenyt elkerülő, s egyebek mellett az M60-as autópályára felvezető út mellett található. Az aknafedlapok műanyagból vannak, állítólag amiatt, mert az nem kelti fel a fémtolvajok figyelmét, ugyanakkor ezek is zárható, menetes, biztonságosnak mondott fedlapok. A Szabad Pécs azt is megtudta, hogy a nagyjából másfél-két méter mélységű akna nemrégiben lett kiszippantva, így ebben is szerencséje volt a kislánynak és a családjának.

Belépni tilos! – vasárnap délután már felirat is figyelmeztet a veszélyre a szalaggal elkerített területen, ahol az ötéves kislány az aknagödörbe zuhant 

KategóriákMETÁL