PÉCS – Egy régi fajta piros Suzuki a 25 emeletes építési területéről indulva, csúszkálva, cikk-cakkban haladva megrongált három autót, majd egy fának csapódott vasárnap a Megyeri tér nyugati felén. A sofőrnek nem az első esete lehetett.

A cikk a hirdetés után folytatódikRosszul indult a vasárnap reggel néhány autósnak, akik a Megyeri tér nyugati oldalában, az egykori 25 emeletes pécsi Magasház alatt parkoltak. A Szabad Pécs egyik olvasója ugyanis arról tájékoztatta lapunkat, hogy a reggel nyolc körül történt eset után a suzukis nem maradt a helyszínen. Azt követően ugyanis ? a zsákutcában végződő felén a térnek – egy 30 centi magas padkára felugratott az autóval, majd az Athinay úton indult tovább nyugati irányba. Olvasónk azonban úgy tudta, hogy – vélhetően az autó sérülései következtében ? csupán két utcányira, a Lovarda utcáig jutott, ahova behajtott, majd a kocsit hátrahagyva elmenekült a helyszínről a sofőr.

via GIPHY

Nem hivatalos információ, hogy a piros Suzukinak hölgy tulajdonosa van, aki azonban valakinek kölcsön adta azt, aki ? ha igaz ez az értesülés – igencsak durván cisszaélt a hölgy bizalmával. Sőt, olyannyira, hogy állítólag ez már nem is az első hasonlóan súlyos eset volt, ami ehhez az autóhoz, és kölcsöngazdájához köthető. Úgy tudjuk, egy szombati eset miatt már kereshették a zsaruk az elkövetőt, de ez sem hivatalos értesülés.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon mindenesetre annyit tudtak elmondani az ügyről, hogy valamikor vasárnap éjszaka folyamán történt a Megyeri téren személyi sérülés nélküli baleset. Egy személygépkocsi érintőlegesen ütközött három parkoló autóval, majd a balesetet okozó személy a gépkocsit hátrahagyva távozott a helyszínről. Az intézkedéskor derült ki, hogy a balesetet okozó gépkocsit nem a tulajdonosa vezette. A Pécsi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvételének bűntette miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. A sérülés nélküli baleset körülményeit a rendőrség szabálysértési eljárás keretében vizsgálja.

KategóriákPOP