PÉCS Víz alatti fotózás a hobbija, sőt több mint hobbija a pécsi Róka Róbertnek. Még szép, hogy emiatt ismer jónéhány úszót és vízilabdázót is. Most egy, a magyar férfi vízipoló válogatott tagjaival aláíratott labdát kínál fel árverezésre, hogy segítsen. 

A cikk a hirdetés után folytatódik?Három gyönyörű gyermek apjaként én is megtennék mindent a gyermekeim gyógyulásáért, ha betegek lennének és ezzel minden jóérzésű szülő így van? – így kezdi Facebook-posztját Róka Róbert. A pécsi férfi amúgy az önkormányzaton dolgozik, de hobbiból víz alatti fotózással is foglalkozik. Sőt, a képeket elnézve jóval több is ez, mint hobbi. Most segíteni szeretne, elárverezne egy különleges labdát. Az úgy került hozzá, hogy a Diapolonak. készített víz alatti termékfotózást, amit eleve úgy válllal el, hogy a fotózás díja mellett biztosítanak neki egy dedikált labdát jótékonysági célra mivel ők a válogatott mezbeszállítója. A labdát még az olimpia elött megkapta, de a nagy felkészülésben az egyik csapattag aláírasa lemaradt. Azt látták, hogy eggyel kevesebb a szignó, de hogy kié, azt már nem. Ez utóbbbi megfejtésében segített neki Gergely István. Így lett teljes a labda 

Ezt le is írja a fent említett posztban, mert így folytatta ?Aki nyomon követi az idővonalam, az talán még emlékszik arra, hogy tavaly egy víz alatti fotózásom honoráriumaként szert tettem egy olyan vizilabdára, amit a Magyar Férfi Vizilabdaválogatott riói olimpiai kerete dedikált. A labdát a Diapolo Sport Kft. bocsátotta rendelkezésemre, a dedikálás teljessé válásában Gergely István, a válogatott korábbi kapusedzője segített. A labdát mindig is egy jó ügy erdekében szerettem volna elárverezni. Megtaláltam azt a családot, akin segíteni tudnék. pastedGraphic.png🙂 A Te segítségedre is szükség lesz, hogy a LABDA a legtöbb támogatást hozza Fritz Máténak?.

Róla Katus Eszter kolléganőnk írt még naplósként, szűk két éve: ?A pécsi Fritz Máté 2013. december 15-én született császármetszéssel, korai burokrepedéssel és egy nagyfokú fertőzéssel. A születését követő napon vették észre, hogy a nyelőcsöve nem teljes, ezért megoperálták, majd kilenc napig altatták. Az operáció következtében refluxos lett (emiatt szondával etetik, még csak hét kiló). Másfél hónap után a kisbabát hazaengedték a koraszülött intenzív osztályról, ám hamarosan kiderült, hogy agykamra­tágulata van, agyvérzést kapott, valamint oxigénhiányos állapot lépett fel nála. Emiatt az agykamra körüli fehérállomány egy része elhalt.? 

A licit időpontjáról, módjáról való infóért is érdemes követni Róka Róbertet, de természetesen lapunk is beszámol majd annak módjáról, időpontjáról.

KategóriákPOP