#truestory Írtunk arról a fiúról, ak meglátott egy táskás lányt, a CEU-val vagyok és civil vagyok kitűzőkkel, és annyira mindenképpen szimpi volt neki, hogy küldött egy képet is, hogy üzenne neki. Volt egy tippem, ki lehet, talált, süllyedt.

A cikk a hirdetés után folytatódik?Jajjdecukker, celebesedik a táskám! Kedves Ismeretlen, köszönöm, ez feldobta a napom, örülök, hogy tetszik (egyébként nem mindenkinek jön be) – írta Ardai Hanga Zsófia azok után, hogy elküldtem neki fent idézett cikkünket, és magára ismert. Azt is írta, hogy ?Amúgy éppen nem Mészáros bankókat nyomtattam, sőt nem is Soros papa pénzét, egyszerű magyar tételeket csak, de persze #fuckthesystem és #civilizáció2017 még mindig, mindenhol?.

via GIPHY

Nem csak amiatt gondoltam Hangára a cikkünket olvasva (OFF: igen, van olyan, hogy mi is csak olvasók vagyunk, nem mindenki olvas el mindig és minden cikket megjelenés előtt, ennél egy picivel szabadabban írunk, persze a nagyon komoly közéleti cikkeknél beindul a műhelymunka), mert ismert pécsi fiatal és csinos civil aktivista, hanem mert beugrott a nemrég nála, az ő Facebook-oldalán olvasott történet, amire utalt is – mármint, hogy nem mindenkinek jön be a táskája a kitűzőkkel.

Megkérdeztük, s igent mondott, Idézhetjük az ott leírtakat, de a linket is adjuk hozzá, ÍME:

?Gyárvárosi Lidl, Pécs (2017-es kordokumentum az utókor számára):

Békésen álldogálok a sorban a pénztárnál, amikor arra leszek figyelmes, hogy a mögöttem álló Valaki már egy ideje kitartóan tologatja a bevásárlókocsiját a fenekemhez (igen igen, ez bizony kellemetlen). “Véletlenül” – gondolom, és próbálom ignorálni, de csak nem áll le, hát hátrafordulok, hogy akkormostmivan. Mögöttem bácsika, szemében méla undor, felháborodva néz hol a hátizsákomra, hol az arcomra, közben kitartóan lökdösi a fenekemet a rohadt kocsijával (a szemkontaktus sem zavarja, addigra már gondolom automatizálódott a mozdulat). Én azért rámosolyogtam, talán nem vette vicsorgásnak.

Ja, a hátizsákomon hordom az #IstandwithCEU és #civilizacio2017 szívecskés kitűzőmet.

(Hát ha még tudta volna, hogy pont a szélsőségesen veszélyes #ÉlményTárTanoda-ba igyekeztem, ahol a többi sorosbérenc, hazaáruló, kormánybuktatásra felesküdött munkatársammal azon dolgozunk, hogy a hátrányos helyzetű gyerekeknek is olyan élményekben és sikerekben gazdag gyerekkora lehessen, mint társaiknak, na akkor -gondolom – szemen is köpött volna.)?

KategóriákPOP