OLVASÓI LEVÉL – Nem kellene ez ellen tenni valamit közösen? – tette fel a (költői?) kérdést olvasónk.

A cikk a hirdetés után folytatódik



„Nagyon sokan nem is sejtik, hogy miért vásárolja meg a kormány a nyomtatott és sugárzott médiát. Pedig de sokat hallottuk szüleink tanácsát: ismételni és gyakorolni! Most tapasztalhatjuk, hogy mit is jelent ez a két szó, miért hallani, látni mindenhol a félrevezető ajánlásokat. Mint a fákon a falevél, úgy takar el mindent a szózuhatag, a reklám és a szájbarágás. Nem írom le a szlogeneket, csak utálattal és undorral látom az ismételt hirdetéseket, hazugságokat. Szégyellem, hogy a nemzet vagyonát mire költik. Mert semmi sem drága! Milliárdok folynak el a hatalom megtartása érdekében olyan felesleges és kártékony üzenetek szájbarágására, ami már a józan ész határát messze átlépte.

Meddig szabad ezt tenni?

Tudom, nagyon sokan vannak hazánkban, akik abba a táborba tartoznak, ahol most nagyon jól érzik magukat. De sokkal többen élnek itt olyanok, akik a sötét oldalra kényszerültek. Van egy fényes csillag, akit követni lehet, aki mutatja a ?helyes? irányt. A történelem már többször bebizonyította, hogy a megtévesztettek megégtek a számonkérés után. Mert előbb vagy utóbb, de mindennek eljön az ideje.

A gátlástalanul rablók, harácsolók, a mindenkit letaposókat egyszer szembesítik tetteikkel. A mérleg nyelve majd helyre billen. Az nem lehet, hogy csak vakok népesítsék be az országot! Nemzetek elégelik meg azt, ami a magyar kormány politikáját jelenleg jellemzi. A sok felesleges kormányhű alkalmazott csak a zsebeit tömi, mert már nem is lehet nyomon követni, hogy milyen új államtitkárok lopják a napot, veszik fel a milliókat. Olyan státuszokat kreáltak, ami csak látszatnak kell – értelme, haszna nincs. Sokan a TV képernyőjén csak hebegnek-habognak, a szavukat sem érthetően papolnak. Elítélik a civil szervezetek külföldi támogatását, de azt természetesnek veszik, hogy hazai strómanok, degeszre tömött vállalkozók milliárdokat tömnek a párt pénztárcájába, ellenőrizhetetlenül. A milliárdok eltüntetését minden gond nélkül pótolják – állami büdzséből! (Lásd Farkas Flóriánnak.) Kivizsgálás persze sehol! Simicska cégének jogtalan eltiltásából eredő kárt szintén az állam fizeti, nem a személyes bosszútól vezérelt utasítást adó személy.

A demokratikus, liberális országból így lett ténylegesen illiberális állam. A CEU leépítése, az Unió ellen felsorakoztatott hamis állítások mind-mind a megtévesztésünket hivatottak csatasorba állítani – nem az ország javát szolgálják. Nem kellene ez ellen tenni valamit közösen?

Nagy Ferenc, Orfű

KategóriákPOP