PÉCS  Vádat emelt a napokban a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt egy férfi ellen, aki ? ittas állapotban ? a mellette elhaladó gépkocsi tükrét leütötte.

A cikk a hirdetés után folytatódikA férfi 2017 februárjában, egy családi rendezvényről tartott hazafelé, ittas állapotban. Útközben bemászott egy családi ház udvarára, s onnan egy sportcipőt ellopott, majd azt rögtön fel is húzta, úgy ment tovább.

 

 

 

 

Annyira részeg volt, hogy az út közepén gyalogolt, egy autós – pechjére – éppen arra hajtott. Megpróbálta kikerülni az út közepén csalingáló férfit, előbb belelépett a fékbe, majd átsorolt a szembejövő sávba, de rá is dudált a férfira. Ez viszont felbőszíthette őt, így mikor az autó elhaladt mellette, a nála lévő táskát meglendítve a gépjármű felé ütött. Így tört le a kocsi jobb visszapillantó tükre. A vádhatóság szerint az ittas férfi ezzel a gépkocsi vezetőjének testi épségét is veszélyeztette, s a közlekedés biztonsága elleni bűntett mellett terhelheti őt lopás, rongálás is.

KategóriákPOP