A cikk a hirdetés után folytatódikLAKÁSDIZÁJN Tippek, trükkök a Szabad Pécs otthonkommandójától! Első cikkünkben tanácsokat adunk, mihez kezdjünk (vagy ne kezdjünk) a Fidelitas friss szórólapjáva lakásunkban, kertünkben.

A Fidelitas a Fidesz “ifjúsági társzervezete” vagy valami olyasmi, egyes tagjai egy különleges, egzotikus nyelven beszélnek. Mostani szórólapjuk egyik oldala azt állítja, hogy Vona Gábor (többnyire csak “Vona”) egy bizonyos “Simicska” embere, aki “a hatalomért és a pénzért mindenre képes”, a másik oldala pedig többek között azt, hogy “Botka” (nincs keresztneve) “Soros” (nincs keresztneve) bábja, aki “milliós órákat hord”.

Na, túl vagyunk rajta, megnézegettük, elolvastuk. De mi legyen vele? Egy ilyen kitűnő minőségű papírból készült, nagy műgonddal megtervezett és kivitelezett luxusszórólapot az ember nem dob ki szívesen, ezért lakberendezési szakemberek segítségével összeszedtük, mire lehet használni.

 

Először persze azt kell tisztáznunk, hogy mire ne. Sütőpapírként való felhasználása például erősen tűzveszélyes és tilos!

 

Ne rakjuk mikrohullámú sütőbe sem! Mondjuk fogalmunk sincs, mi történne, ha beindítanánk a sütőt, nem mertük kipróbálni, önök se tegyék!

 

Innentől aztán tényleg a hasznos tanácsoké a főszerep. A hűtőbe nyugodtan berakhatjuk, de előtte mindent gondosan csomagoljunk be, nehogy “Soros” vagy “Simicska” felzabálják az élelmiszereket.

 

Nemcsak a hűtöben, hanem a hűtőn sem néz ki rosszul egy kis sorosozással vegyített simicskázás. Jól megférnek egymás mellett a heti diétával. “Reggeli: két lágy tojás és egy pohár citromos víz egy kis darab vonával.”

 

A fürdőszobában kifejezetten jól mutat a bármilyen színhez kiválóan illő szórólap. Figyelem, egyszer használatos törölközőnek kiváló, megértjük, ha valakinek kedve támad Simicskába beletörölközni, de utána a cafatokat érdemes a kukába dobni!!!

 

 

Szakértőink véleménye megoszlott arról, hogyan mutat a szórólap a mosógépben. Vannak, akiknek tetszett a látvány, másoknak kevésbé. Egyben azonban egyetértettek, ha bele is tesszük, semmiképpen sem indítsuk el a szerkezetet, nehogy az a vád érjen minket, hogy tisztára akarjuk mosni a milliárdosokat és bábjaikat!

 

Méretéből adódóan a szórólapot könyvjelzőként is bátran használhatjuk. Mivel Fidelitas-termékről van szó, bizonyos könyvekhez különösen passzol, érdemes időt szánni a megfelelő olvasnivaló kiválasztására, hogy a helyzetkomikum teljes legyen.

 

Sztáron sztár! Lepjük meg focirajongó gyermekünket egy szobáját feldobó poszterrel, ha kérdezi, nyugodtan mondjuk azt, hogy ezek a bácsik a legendás Aranycsapat tagjai voltak: Soros, Buzánszky, Lóránt, Botka, Bozsik, Zakariás, Simicska, Kocsis, Puskás, Vona, Czibor

 

Biztos elnézi a gyerek, ha az érmei közé odacsempészünk egy kis dísztárgyat, színben passzol, ez a lényeg, különben is kussoljon, tanulja csak meg időben, hogyan működik a megbélyegzés.

 

 

Nem csak a lakásunk, kertünk dísze is lehet a luxusszórólap! Kis tavunkban, medencénkben lágyan ringatózik, mint kompország a világpolitika tengerén. 

via GIPHY

Jó lakberendezést kívánunk minden kedves luxusszórólap-olvasónknak!

 

 

KategóriákMETÁL