ALSÓSZENTMÁRTON-PÉCS Szisztematikusan lopja a falu pénzét, több önbetörést is elkövetett, s nyomorban tartja az alsószentmártoniakat a polgármesterük, ami ellen ő szót emelt – ezt közölte még szombaton este az N1 TV-NEK Mali Zoltán. FRISSÍTVE

A cikk a hirdetés után folytatódikA drávapiski polgármester azt mesélte a telefonos interjúban, hogy szerinte emiatt verték meg. Mali Zoltán többször is elmondta, hogy éppen vizsgálják őt (a PTE pécsi 400 ágyas klinikáján – B. A.) , ami alatt beszél, emiatt végül hamar le is tette a telefont. 

Mint mondta, eltört a keze, a térde szétment, a veséi fájnak, szerinte szétdagadt a hasfala, a fejét pedig szétverték, amit most ?igyekszik a sebész összerakni?. Mali Zoltán közölte: az alsószentmártoni alpolgármester és bandája, szerinte összesen nyolcan támadtak rá, és verték meg, de ő név szerint tudja, hogy kik voltak. Az interjút ITT hallgathatják meg. Mali Zoltán egy fotót is küldött a stábnak, ami szerint a feje valóban nincs jó állapotban.

Mint arról a Szabad Pécs szombaton este elsőként beszámolt, Drávapiski polgármesteréhez mentőhelikopter érkezett Alsószentmártonba, ahol egyes hírek szerint lincselés történhetett, amiben nem kizárt, hogy részt vett az alsószentmároni polgármester és családtagjai is. Úgy tudtuk, hogy Mali Zoltánt nagyon megverték, és súlyos állapotban szállították kórházba. A verekedés előzménye egy tüntetés is volt, amelyre akár két-háromszáz helyi is érkezett, s állítólag azért szervezték, mert megelégelták, hogy Mali Zoltán kiskirálykodik boltosként, kocsmárosként és trafikosként Alsószentmártonban. A Szabad Pécs úgy tudta, hogy a két polgármester valóban összeveszett egymással több ügyön is Mali Zoltán családjától származó tegnaoi információ szerint az utolsó csepp az lehetett, hog Mali szóvá tette, hogy miért engednek be tömegesen a faluba mozgóboltosokat.

A rendőrség szombaton késő esti közleménye szerint négy férfit állítottak elő Alsószentmártonból, egyikük a helyi polgármester volt. A helyi kocsma teraszán tört ki verekedés, ami miatt csoportosan elkövetet garázdaság miatt indult eljárás.  

FRISSÍTVE! 06.11. 12:25

Kollégánk vasárnap a helyszínen járt, ahol sikerült megszólaltatni Budai Lászlót, Alsószentmárton polgármesterét is. A részletekért kattints IDE

KategóriákMETÁL