DRÁVASZERDAHELY Azt a legtöbben valószínűleg tudják, hogy Alpár György, az ormánsági Drávaszerdahely polgármestere  mulatós lemezt is készített, és több fellépése is volt az elmúlt egy-két évben országszerte, Polgármester néven. Most elkészült az új lemeze, amit a rá jellemző ötletességgel reklámoz. Premier!

A cikk a hirdetés után folytatódikA Szabad Pécsnek mutatta meg először Alpár György, Drávaszerdahely polgármestere legújabb videóját, amelye ezúttal nem egy mulatós nótához készült klip, hanem az új, most tavasszal megjelent lemezének a reklámja.

Amint azt az ország egyik legelmaradottabb térségében fekvő, s egyben egyik legkisebb falujának a polgármesterétől megszokhattuk, nem egy egyszerű promóciós videóról van szó, hanem egy külön e célra megírt és leforgatott történetről, Alpár György ötlete nyomán.

A videó elemzésébe hosszasan nem kívánnék belemenni, de annyit mindenképpen le lehet írni, hogy a lehetőségeket tekintve nem vállalhatatlan, ami született. Pláne összevetve e műfaj átlagos hazai színvonalához képest, amelyben olyanok futnak és futottak mostanság, mint Tilinger Attila, Fásy Zsülike, avagy éppen az ő édesapja, Fásy Ádám.

A Polgármester új cd-jéről szóló videó megmutat abból is valamit,   hogy miért tudott időről időre az országos hírekbe is bekerülni szokatlan ötleteivel Alpár György: mert legalább vannak, voltak ötletei, jobbak és rosszabbak is, de olyanok, amiket legalább megpróbált megvalósítani. Érdekesség, hogy a videó egyik szereplője egy korábbi siklósi képviselő, és a már nem létező baranyai SZDSZ anno egyik legismertebb politikusa, Ottó Krisztián Ottó.  

KategóriákPOP