PÉCS Nem adott életjelet magáról egy lakó a pécsi Jókai utcában. Az egyik négyemeletes társasház legfelső emeletén lakó emberhez ezért riasztották a tűzoltókat, akiket a mentők és a tűzoltók is elkísértek, ahogyan ez ilyenkor szokás.

A cikk a hirdetés után folytatódikCsütörtökön, délután négy óra körül szálltak ki a tűzoltók a pécsi Jókai utcába, annak a 6-os úttól délre eső szakaszára. A Szabad Pécs úgy tudja, hogy egy itteni, négyemeletes társasház legfelső emeletén lakó ember nem adott életjelet magáról, információink szerint rosszul lett. Azt nem sikerült megtudnunk, hogy férfi vagy nő-e, sem azt, hogy milyen korú az érinetett személy, de nem hivatalos értesülésként annyit elmondtak nekünk, hogy életben volt, amikor a segítség megérkezett.

 

 

Az esethez két tűzoltó autó is felvonult, használták az emelőkosaras létrát is, hogy bejussanak a negyedik emeleti lakásba, a mentők pedig az orvosi ügyeletet küldték a helyszínre. A rendőrök mindeközben biztosították a forgalmat a tűzoltóautók ki- és behajtásához, lezárták időlegesen az érintett szakaszt, illetve ők lehetnek azok, akikkel együtt mehet ilyenkor be a mentők munkatársa is a lakásba. 

KategóriákPOP