BARANYA-TOLNA Egy pedagógus a Komlói Járási Ügyészség szerint kislányokat molesztált korábban tolnai és baranyai táborokban, mint arról az országban elsőként a Szabad Pécs beszámolt. Hétfőn kora délután a Szabad Pécs megkeresésére a szóban forgó tábor szervezőinek a nevében válaszolt a tábor vezetője. Rágalmazást említett.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Szabad Pécs annak a kreatív művészeti tábornak a vezetőjét kereste meg, ahol az állítólagos gyerekmolesztálás történt. Azt kérdeztük, hogy milyen lépéseket tesznek, hogy ilyen soha ne forduljon elő, illetve hogy szerveznek-e a továbbiakban is táborokat. Mint megírtuk, a szervezők a táborokat korábban a tolnai Váralján, illetve a baranyai Óbányán tartották. 

A táborvezető válasza szerint egy ártatlan pedagógus rágalmazásáról van szó, és a táborok ?természetesen?  továbbra is lesznek.  Az egész ügyről pedig 2018-ban egy könyv fog megjelenni, abban minden, mindenkiről részletesen olvasható lesz. Végül azt írta, hogy a könyvet ?ezúton szívesen ajánljuk minden érdeklődő figyelmébe?.

KategóriákMETÁL