SZÍNHÁZ AZ EGÉSZ VILÁG Forró a nyár a kaposvári színházban, egymást érik a balhék. Egy ifjú színésznő nagyon kemény posztban borult ki és vádolta meg súlyos állításokkal a színház igazgatóját. 

A cikk a hirdetés után folytatódikKi gondolta volna, hogy éppen az évad végén fut majd a legizgalmasabb darab a kaposvári színházban, ráadásul élőben! Előbb az a hír járta be a sajtót a Kapost cikke nyomán, hogy négy elbocsájtott színész pert indított munkaadójuk ellen, most pedig a hvg.hu közölte, hogy a kaposvári Csiky Gergely Színház egyik fiatal színésznője, Érsek-Obádovics Mercédesz csúnyán kiborult valakire, aki vélhetően a színház igazgatója. A hvg.hu elérte “a kontextusból felismerhető igazgatót, aki szerint mindegyik állítás valótlan, illetve karaktergyilkosági kísérlet zajlik ellene”. Az biztos, amennyiben a színésznő állításának megfelelően tényleg tudja bizonyítani a vádjait, a második felvonás cselekménye nagyon izgalmas lesz. 

Frissítés: a poszt időközben elérhetetlenné vált, azt vagy a színésznő, vagy a Facebook távolította el, előbbi valószínűbb.

KategóriákPOP