ÁTVERÉS Köszönöm TESCO – talán nincs is olyan aktív Facebook-profillal rendelkező felhasználó, akinek legaláb egy-két ismerőse ne írta volna ki az elmúlt egy-két napban ezt az üzenetet. A TESCO azonban nem osztogat 85 000 forintos ajándékkupont. Ne kattintsanak rá, mert nem lesz ingyenes nagybevásárlás, ezúttal sem.

A cikk a hirdetés után folytatódikHa valaki alapból nem fogott volna gyanút akkor, amikor valamely ismerőse a Facebook-on köszönte volna a TESCO-nak a nagyszerű lehetőséget, egy-két kattintással elérhető 85 000 forintos ajándékkupont, és esetleg kattintott, szólunk, hogy nem csak ránézésre tűnt átverésnek a kuponosdi. Sőt, azóta a témáról techtémában profi oldalak is írtak, ugyancsak arra figyelmeztetve az ingyen jónagybevásárlásban reménykedőket, hogy ne, a világért se kattintsanak a vélhetően az adataikra hajtó kamuoldalakra.

Az átveréses kupont kitalálók ügyesek, hiszen csupán három, nem túl nehezen megválaszolható kérdésre kell felelni, ráadásul siettetik a kitöltést, mert mutatják, hogy már csak nagyon kevés kupon maradt, miközben az illetőn nevének már szépen elkészítették a helyet a kuponon. Szóval fontos, hogy ha ilyet látnak a Facebook-on, semmiképpen se kattintsanak rá,  leginkább jelentsétek a trükköt a Facebook-nak.

KategóriákPOP