A Szabad Pécs is átérzi az újságíró kollégák helyzetét, akiknek a kérdéseire nem kívánt válaszolni Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, mondván, a kérdezők olyan lapnál, rádiónál, tévénél dolgoznak, amelyek tulajdonosa Simicska Lajos, és mert szerinte mindig kiforgatták a szavait.

A cikk a hirdetés után folytatódik



Lapunk sem kap hosszú hónapok óta, nagyjából kilenc hónapja választ egyetlen írásos megkeresésre sem a pécsi önkormányzattól vagy az önkormányzat cégeitől, a legtöbb esetben közérdekű vagy kiemelten fontos, sokakat érdeklő ügyben kerestük a városházát.

 

 

Látható a HírTv videóján is, hogy “Németh Szilárd megtalálta az új kommunikációs megoldást a zűrzavarban: a Fidesz második embere, miután sietett cáfolni a kommunikációs sorvezetőről szóló híreket, inkább úgy döntött, hogy a sajtótájékoztatón egyáltalán nem válaszol a kritikus sajtó kérdéseire”.

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákPOP