PÉCS Szólj anyunak is, hogy OTTHON leszünk! – így reklámozza be szeptember 2-i, ingyenes pécsi, Széchenyi téri koncertjét Marsalkó Dávid és zenekara, a Halott Pénz.

A cikk a hirdetés után folytatódikAz ország első egyetemét Pécsett alapították, ennek éppen idén, szeptember 1-jén lesz 650 éve. A 1367-es egyetemalapításra már eddig is kellő figyelmet fordítottak, gyakorlatilag minden eseményt a PTE 650 keretében rendeztek meg ebben az esztendőben ? igazán azonban szeptembertől pörögnek fel az események, számos ünnepség és program lesz, ennek egyik állomása lesz a Széchenyi téri ingyenes Halott Pénz-koncert. Erről egyébként már említés szintjén szóltunk, abban a cikkünkben, amiben az egyetem által megrendelt új dal és videóklipről, vagyis az Otthon című szerzeményről írtunk. Na, de most már van a koncertnek külön Facebook-os eseménye, jó sok feliratkozóval, és a videó is 1,7 millió néző felett jár már. A Bözsi nénis megjelelenésről később kezdtünk el írni. Pl. ITT és ITT is.

 

Marsalkó Dávidék azt írják: a PTE 650 keretein belül hazatérünk, hogy egy ingyenes koncerttel együtt ünnepeljük meg ezt a különleges évet, és ezt a különleges várost.

KategóriákMETÁL