PÉCS Rövid időn belül immáron a második nemzeti dohányboltot rabolta ki fegyveres elkövető. A kedd este kifosztott Petőfi utcai trafik is nagyobb forgalmú üzlet volt az átlagosnál a Szabad Pécs tudomása szerint, csakúgy mint a nemrég hasonló módon kirabolt Esztergár úti dohánybolt. CIKKÜNKET FRISSÍTETTÜK!  VIDEÓVAL!!

A cikk a hirdetés után folytatódikFRISSÍTÉS 16.30

TOVÁBBRA SINCS MEG A TETTES – A NAPI BEVÉTELLEL TÁVOZOTT

 

Keresi a rendőrség a rablás elkövetőjét! Erről ITT közöltek részleteket.  Leírják egyebek mellett azt, hogy Pécsett, a Petőfi Sándor utcában lévő dohányboltba 2017. július 18-án 21 óra 45 perckor maszkban bement egy személy, kezében feltehetően pisztolyt tartott, majd követelte az eladótól a napi bevételt, és miután azt megkapta, távozott a helyszínről.

Annyit elmondhatunk a felvételt látva, hogy nagyon hasonló maszkban követték el az újabb pécsi trafikrablást is, mint az ezt megelőzőt.

Az elkövető személyleírása

Az elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 165 – 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék maszkot, sötétkék kapucnis pulóvert, és sötétkék vagy fekete melegítőnadrágot viselt.

 

KORÁBBAN ÍRTUK

Senki sem sérült meg a támadásban, az elkövető ugyanakkor még nem került rendőrkézre – ez a két legfontosabb információ, amit az újabb pécsi fegyveres trafikrablásról el lehet mondani jelenleg. Az újabb trafikrablásról elsőként a Bama.hu számolt be.

Lapunknak kedden késő este, 11 óra körül szólt egy olvasó, hogy helyszínelnek a Petőfi utcai trafiknál. Úgy tudjuk, a támadás fél tíz és háromnegyed tíz körül történt, nem sokkal este tíz előtt, amikor zár a dohánybolt. Információink szerint a rendőrök hajnali háromig helyszíneltek végül.

Kerestük az ügyben a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságot a fentieken túl egyebek mellett még azt kérdezve, van-e, lehet-e összefüggés a korábbi, néhány héttel korábbi, Esztergár úti esettel.

Annyit válaszoltak egyelőre, hogy

Pécsett, a Petőfi Sándor utcában lévő dohányboltba 2017. július 18-án 21 óra 45 perckor maszkban bement egy személy, kezében feltehetően pisztolyt tartott, majd követelte az eladótól a napi bevételt, és miután azt megkapta, távozott a helyszínről. Az eladó nem sérült meg.

Az ügyben a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt nyomoz.

KategóriákMETÁL