A Pollack strand mellett megkezdődött a 2×55 lakásos luxuslakópark építése. A mélygarázs helyét már kimélyítették, ma fát döntött ki egy munkagép a terület peremén.

A cikk a hirdetés után folytatódikA Zöld Fiatalok Egyesületétől kaptuk a következő videót.

Az akkor még tervezett építkezésről annak kapcsán írtunk néhány hónapja, hogy a lakóparkban hirdettek olyan lakást, aminek négyzetméterára egymillió forint felett volt. A hirdetések még mindig fent vannak a különböző ingatlanos oldalakon, de közben, néhány hete megkezdődött az építkezés. Pontosabban egyelőre a leendő mélygarázst mélyítették ki munkagépekkel a strand szomszédságában.

A fotó néhány napja készült, a gödör már jóval nagyobb

A lakóparkban a hirdetések szerint extra szolgáltatásokat, például 24 órás portaszolgálatot, kávézót, pékséget, edzőtermet, okosotthon-megoldásokat, professzionális üzemeltetést ígérnek, utóbbi többek között azt is jelenti, hogy intézik a lakások kiadását.

A Golden Corner látványterve, sok zölddel

A Bálicsi úti luxus társasház kapcsán a Pécsi Stop írta meg tavaly ősszel, hogy a Pollack-strand melletti telek a Pécsi Sörgyáré volt, azt követően cserélt gazdát, hogy magát a sörfőzdét is eladták, az pedig Matolcsy György jegybankelnök rokonságának érdekeltségébe került. A társasház építését Pécs építési szabályzata módosítás nélkül nem tette lehetővé, de érkezett olyan javaslat, ami ezt az akadályt elhárította az útból.

FRISSÍTÉS 08.30. 17 óra: A felvételen látható egy másik fa a kidöntött mellett. Ma már az sem állt, azt is kidöntötték.

KategóriákMETÁL