BARANYA Garázdaság miatt emelt vádat egy baranyai férfi ellen a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség. A férfit azzal vádolják, hogy egy gépjármű sofőrjét megfenyegette, illetve megütötte, mert nem tetszett neki az autó dallama.

A cikk a hirdetés után folytatódikFurgonjával gázpalackokat szállított és árult baranyai falvakban egy baranyai férfi. Az autóra egy hangszóró volt felszerelve, melyből egy jellegzetes dallam hallatszott, amellyel tudatta a lakossággal, hogy az üres gázpalackokat cserélni tudják.

Az egyik faluban azonban egy ott lakó férfi, a későbbi vádlott nem állhatta a kürtölést, kiment az utcára és a furgon vezetőjével kiabálni kezdett, majd megfenyegette, hogy hagyja abba a dudálást.

Mikor a gépjárművezető az autóval megpróbált elindulni, a vádlott több alkalommal ráütött a furgonra, majd a lehúzott ablakon keresztül többször ököllel megütötte a sértettet, és az autó indítókulcsát is elvette, írja az ügyészség. Cselekménye a vádhatóság szerint garázdaság vétségének a megállapítására alkalmas.

KategóriákPOP