Már nem miniszteri biztosa az Ős-Dráva Programnak Tiffán Zsolt. Ezzel a posztjai alapján a néhány éve még az egyik legbefolyásosabb baranyai fideszes képviselő az utolsó fontos politikai tisztségét is elveszítette.

A cikk a hirdetés után folytatódikEgy olvasó jelezte a Szabad Pécsnek, hogy Tiffán Zsolt már nem miniszteri biztos. Elküldte a fent látható, célzott netes keresés után felugró ablakról készült fotót is. Ezzel Tiffán Zsolt gyakorlatilag elveszítette az utolsó olyan politikai tisztségét is, amely kifejezetten fontos feladatot szabott rá.

Ugyanezt vette észre Berkecz Balázs pécsi politikus, az Együtt alelnöke is, aki csütörtökön délelőtt külön, hosszas posztot is szentelt Tiffánnak – ismert, hogy a két politikus nem állhatja egymást, és akkor még nagyon finoman fogalmaztunk.

 

Látható, már nincs ott Tiffán Zsolt neve

Így nem meglepő, hogy Berkecz így ír: a ?sajátjait is maffiózónak nevező, minősíthetetlen stílusú írásairól elhíresült “hébér úr” már Seszták Miklós fejlesztési miniszternél is betette a kiskaput, ugyanis már az Ős-Dráva Program megvalósításával kapcsolatos feladatok irányításáért és összehangolásáért felelős miniszteri biztosi megbízatása is megszűnt. A Baranya megyei Fidesz szervezetet tíz éven át vezető Tiffán mára teljesen lecsúszott?.

Tiffán Zsolt politikai pályafutásának hosszas taglalása végén Berkecz így fogalmaz

A fiatalítás jegyében az 52 éves Tiffán helyett a 47 éves Nagy Csabának szavaztak bizalmat a fideszes küldöttek. De ne legyünk naivak, nem abból a Tiffánból árad a nagylelkűség, aki eddig három városi alapszervezetet rúgott szét, hanem a nem túl demokratikus Fideszt vezető Orbán bizalma rendült meg benne.

 

Idén tavasszal jött Berkecz szerint a következő pofon, amikor a közösségi oldalakról már akkor pártközpontilag letiltott Tiffán helyett a szigetvári központtal működő Baranya 4-es választókerület élére is Nagy Csaba került, aki így a képviselő-jelölti feladatokat is átvette.

Berkecz azt hangsúlyozza végül, hogy a borászt a Fidesz azon megyei elnöke váltotta, aki szerinte a ?megyei területfejlesztési pénzek felelőseként ezt a térséget szívatta a legjobban?. Hogy mire is gondolt, arról ITT olvashatnak. 

Majd így fejezi be: ?És most ért el Tiffán a legmélyebb pontra: Seszták Miklós fejlesztési miniszternél is betette a kiskaput, ugyanis már az Ős-Dráva Program megvalósításával kapcsolatos feladatok irányításáért és összehangolásáért felelős miniszteri biztosi megbizatása is megszűnt.

 

írtunk Tiffán Zsoltnak is, hogy mondja el, mi történt, mit közöltek vele, ha válaszol lapunknak, frissítjük cikkünket!

KategóriákMETÁL