Halálos baleset történt a 6-os úton, Bicsérdnél. A tűzoltókat hétfőn délután fél három körül riasztották. FRISSÍTVE

A cikk a hirdetés után folytatódikFRISSÍTÉS 16.35

Idős férfi vezette a személyautót

Nem hivatalos információ, de úgy tudjuk, egy 85 éves férfi vezette az autót, ő a halálos áldozata a hétfő délutáni balesetnek. Úgy tudjuk,, egyedül ült az autóban, egy VW Golfban, ami a busznak ütközött.

KORÁBBAN ÍRTUK

A jelenlegi információk szerint egy autóbusz és egy személyautó ütközött össze, írta a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Az autóbusz Pécs és Szabadszentkirály között közlekedett. A baleset következtében a személyautó vezetője a helyszínen életét vesztette. Az ütközés következtében a busz az út menti árokba hajtott.

Az autóbuszon tizennyolcan utaztak, közülük négy sérültek meg. Őket a mentőszolgálat a helyszínen ápolja, egy további ember sokkos állapotban van. Az elhunyt személy kiszabadításán jelenleg is dolgoznak a tűzoltók, továbbá az út menti füves terület átvizsgálását végzik az esetleges további sérültek felkutatása érdekében. A kárhelyszíni beavatkozást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.

A főúton teljes útlezárás van érvényben, a rendőrség kerülőútra tereli a forgalmat.

 

A rendőrség a következőket írja az esetről

Eddig ismeretlen okból és körülmények között összeütközött egy személygépkocsi és egy autóbusz 2017. augusztus 28-án 14 óra 40 perckor a 6-os főúton Bicsérdnél. Az elsődleges információk szerint a balesetben egy ember életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A forgalmat a bodai elágazónál, illetve a Markó csárdánál a 6-os főúttal párhuzamos szervízútra terelik a rendőrök.

KategóriákMETÁL