Megint azok nyertek, akik arra fogdtak, hogy lesz itt még nagyon sok minden, amit elképzelni sem tudunk, és annak az ellenkezője is. Az agybajt a köbön, úgy hisszük, most, a Mellár Tamás elleni újabb akcióval pipáltuk ki, de szerintünk ez még mindig nem a vége.

A cikk a hirdetés után folytatódikSzóval aki azt gondolta, hogy most már sok meglepetés nem érheti, és ennek nagyon örül, azt üzenjük: öveket bekapcsolni!

A Baloldalért Aggódók Társasága nevű, az ország más részein már a 2014-es kampányban is feltűnő szerveződés ugyanis hajthat a minden idők magyar politikai konteója díjra. A szórólap szövege szerint azért nem szabad Mellárra szavazni, mert igazából az MSZP megegyezett a háttérben a Fidesszel, és aki az MSZP-DK támogatta jelöltre szavaz, az valójában a “poshadt narancsra” adja le a voksát.

Ennek örömére húsz másodpercre ingyenmozit biztosítunk, íme

 

 

 

A SZABAD PÉCS FÜGGETLEN HÍRPORTÁL, ÚJSÁGÍRÓK ALAPÍTOTTÁK, NINCSENEK MÖGÖTTÜNK SEM PÁRTOK, SEM ÉRDEKCSOPORTOK, SEM NAGY BEFEKTETŐK, EZÉRT TÁMOGATÁSRA SZORULUNK, ARRA KÉRJÜK OLVASÓINKAT, HA TEHETIK, KÜLDJENEK ADOMÁNYT A LAPUNKAT MŰKÖDTETŐ NONPROFIT KFT. E CÉLRA ELKÜLÖNÍTETT ALSZÁMLÁJÁRA, VAGY VÁLASSZÁK A MÁR ELÉRHETŐ PAYPAL-ON ÁT TÖRTÉNŐ UTALÁST A SZABAD PÉCSET KIADÓ NONPROFIT CÉG SZÁMLÁJÁRA.

A RÉSZLETEK ITT OLVASHATÓK

KategóriákPOP